Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Podkast Greenroom
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
Verzi
Radarska slika padavin
Išči
Cosmopolitan
Sensa
Aktivni
Govori.se
Elle
Avtomagazin
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Kulinarika
9. 5. 2023
Ne pustite se zavajati: znate ločiti domače jagode od uvoženih?
Turizem
7. 5. 2023
Potepanje po vasici Pigna ali kako je Gradišnikov pes igral 'Railroad Rush'
Kulinarika
7. 5. 2023
Ena najbolj prestižnih restavracij v Sloveniji je zaprla svoja vrata: poznamo razlog
Kulinarika
6. 5. 2023
Perutnina Ptuj vstopila na trg brezmesnih živil: ne boste verjeli, iz česa je nova (vegetarijanska) Poli klobasa
Živali
3. 5. 2023
'Napaka' enega kmeta povzročila pogin prek deset milijonov čebel (VIDEO)
Kulinarika
3. 5. 2023
Picerija v Trstu ponuja pico s črički: bi jo poskusili?
Turizem
30. 4. 2023
Da bi bile stezice bolj razločne ali zakaj sem se družil z Violeto Tomić
Turizem
29. 4. 2023
Sanjska služba? Živeli bi na najbolj oddaljenem otoku na svetu – sami, obdani s čudovito naravo (a brez sveže hrane)
Turizem
28. 4. 2023
Ferski otoki: najbolj eksotična evropska destinacija, kamor vozi le en trajekt na dan
Turizem
26. 4. 2023
Bazen ali hladna osvežitev v naravi - strokovnjak o tem, kaj je zagotovo slabša izbira
Rok uporabe
25. 4. 2023
"Trajnostni smo toliko, kot se nam splača," ali zakaj družine na leto skozi okno vržejo več kot 350 evrov? (VIDEO)
Turizem
24. 4. 2023
Ideja za praznični izlet: uspešen par iz Štajerske, ki je iz stare posesti zgradil zgodbo, kjer se lahko sproščamo in rastemo
Rok uporabe
24. 4. 2023
Nataša Pirc Musar si želi kljub hudemu tempu ostati zvesta sebi: priznala nam je, katero jed bi lahko jedla do konca življenja
Turizem
24. 4. 2023
Če ima traktor, ima zagotovo veliko denarja. Pa je to res?
Rok uporabe
24. 4. 2023
Nataša Pirc Musar je z nami delila recept nevsakdanje, a puhaste slaščice (izvira iz japonske kuhinje)
Rok uporabe
22. 4. 2023
Filip Flisar je za nas pripravil domačo štajersko joto: izvedeli smo, zakaj ne nosi več ikoničnih brkov (VIDEO)
Kulinarika
22. 4. 2023
Boste sončno soboto izkoristili za piknik? Priznani kuharski mojster je razkril preprost trik za še okusnejšo hrano z žara
Rok uporabe
22. 4. 2023
Skrivna sestavina Flisarjeve jote s kislo repo je ... - zagotovo ste zanjo že slišali (preberite, kaj potrebujete za kuhanje)
Zdravje
21. 4. 2023
Se zalotite, da jeste, četudi niste lačni? Za tem se lahko skrivajo resnejše težave
Kulinarika
21. 4. 2023
Sanjate o tem, da bi bili priznani kuharski mojster? Ana Roš Stojan ponuja priložnost, zaposlila bo nove sodelavce
Rok uporabe
20. 4. 2023
Luka Jezeršek: "Časi, ko so se ljudje izgovarjali v restavracijah, ali lahko ostanke odnesejo domov psu, so mimo"
Kulinarika
20. 4. 2023
Kulinarika s pečatom modernosti in razgledom na najlepše slovenske gore
Turizem
20. 4. 2023
Skriti biseri jugovzhodnih Filipinov tako, kot jih na YouTubu V ŽIVO razkriva bloger Tomaž Gorec
Turizem
19. 4. 2023
Obiščite jih, dokler še lahko: 7 krajev, ki bodo čez nekaj let končali pod morsko gladino
Kulinarika
19. 4. 2023
"Kupiš kilogram mesa, dobiš ga 200 gramov": ste že videli, kako obdelajo zrezek, preden pride do vas? (VIDEO)
Rok uporabe
19. 4. 2023
Krompir, testenine in riž - jih tudi vi vedno pripravite preveč? S temi triki jih nikoli več ne boste metali proč
Rok uporabe
18. 4. 2023
Tinkara Fortuna nas je povabila na reciklirano kosilo: naučila nas je priprave njokov, ki se stopijo v ustih (VIDEO)
Rok uporabe
18. 4. 2023
Razkrivamo sestavine recikliranega in domačega kosila na način Tinkare Fortuna (komaj boste čakali, da vam zaupa, kako se ga pripravi)
Rok uporabe
17. 4. 2023
Kako premišljeno uredništvo Metropolitan.si ravna s hrano? (VIDEO)
Turizem
17. 4. 2023
Nizkocenovni prevoznik odpovedal 110 poletov z letališča, ki je zelo priljubljeno med Slovenci
Turizem
16. 4. 2023
Kako me je lastnik kampa na Korziki spomnil na posebno pripoved (5. del)
Rok uporabe
16. 4. 2023
Tudi prismojena jed je lahko slastna (ti namigi vas bodo pustili odprtih ust)
Turizem
15. 4. 2023
Popotniki so odločili: to so svetovne znamenitosti, ki se jih resnično splača obiskati
Kulinarika
15. 4. 2023
Zmajeve rolice v le nekaj tednih postale senzacija: ste že poskusili priljubljeno sladico? (FOTO)
Slovenija
14. 4. 2023
Dobra novica za ljubljansko letališče: prihaja nova letalska povezava
Rok uporabe
14. 4. 2023
V koledar uradnih dni je v Sloveniji po več letih prizadevanj umeščen še eden (pri iniciativi sodelujemo tudi na Metropolitan.si)
Kulinarika
14. 4. 2023
Sodniki našega Masterchefa odločno povedali, kaj si mislijo o receptu svetovno znanega kuharja (presenečeni boste)
Turizem
12. 4. 2023
Slovenci na Facebooku objavljajo račune z Jadrana: "Poglejte to! Sezona pa se ni niti začela ..."
Kulinarika
12. 4. 2023
Svetovni kulinarični vodnik se je odločil: to je deset najboljših slovenskih restavracij
Kulinarika
12. 4. 2023
Ste za veliko noč skuhali preveč jajc? Razkrivamo, do kdaj bodo ostala užitna
Slovenija
11. 4. 2023
Množične rezervacije počitnic med Slovenci: kam se bomo odpravili med prvomajskimi prazniki?
Novejše
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se