Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Podkast Greenroom
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
Verzi
Radarska slika padavin
Išči
Aktivni
Cosmopolitan
Sensa
Govori.se
Elle
Avtomagazin
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Turizem
26. 1. 2023
Popotnik Oliver Tič se s psičko Carlitos peš odpravlja okoli sveta: ʺNajbolj strah me je …ʺ
Kulinarika
26. 1. 2023
VIDEO: Izbrskali smo način, kako si najhitreje in učinkovito pripravite solato za na pot
Turizem
24. 1. 2023
5 pravil obnašanja pri obroku v hotelu
Turizem
22. 1. 2023
Cel svet gre v maloro: prvo lajanje na Klausovo karavano
Svet
22. 1. 2023
V samo enem tednu na tisoče mrtvih zaradi covida-19
Kulinarika
21. 1. 2023
Bela ali rjava jajca? Kakšna je razlika in kaj je krivo za različne barvne odtenke
Živali
20. 1. 2023
V središču Celja opazili lisičko, kaj storiti, če jo srečate tudi vi? (VIDEO)
Novice
19. 1. 2023
Zmlete žuželke kot sestavina v hrani: Evropska komisija je prižgala zeleno luč
Slovenija
19. 1. 2023
Glovo razkriva, kakšno hrano Slovenci najpogosteje naročamo (to veliko pove o nas)
Slovenija
18. 1. 2023
Študentje naveličani "drobtinic": v prestolnici kuhajo brezplačne obroke
Zdravje
17. 1. 2023
Če ste v službi velikokrat utrujeni, vas lahko reši drobna, a zanimiva skrivnost: s seboj vedno vzemite malico
Slovenija
17. 1. 2023
Če ste kupili ta dva izdelka, ju ne zaužijte! Na prodajnem mestu vam bodo vrnili denar
Turizem
15. 1. 2023
Kako je zadrt kmetavz postal metropolitanec?
Kulinarika
11. 1. 2023
V zimskem času se izogibajte tem 6 živilom (z njimi lahko škodite svojemu zdravju)
Turizem
10. 1. 2023
Čas je za doživetje severnega sija (in ne boste verjeli, videti ga je mogoče celo v Sloveniji)
Kulinarika
9. 1. 2023
Največja napaka, ki jo počnemo pri zamrzovanju mletega mesa
Turizem
8. 1. 2023
Branko Gradišnik v prvi kolumni o tem, kako preživeti praznike brez prevelike panike
Slovenija
8. 1. 2023
Za vse popotniške duše in tiste, ki sanjajo o potovanju že vse življenje: prihaja rubrika Okoli sveta z Majo Ferme
Scena
7. 1. 2023
Branko Gradišnik iskreno o sebi: "Vsakemu sem pripravljen priznati njegov prav, a se še ni zgodilo, da bi kdo imel prav. Razen moje žene ..."
Kulinarika
6. 1. 2023
Preprost trik: solato ohranite svežo ves mesec
Novice
4. 1. 2023
Novo leto, nove rubrike: kaj vse vas čaka in kdo od znanih bo z vami delil osebne zgodbe?
Kulinarika
30. 12. 2022
Novega leta si v Jugoslaviji niso mogli zamišljati brez teh treh jedi (recepti)
Kulinarika
30. 12. 2022
Savina Atai je zaupala, kako pripravi posebno pomlajevalno čokolado (imamo recept)
Viralno
30. 12. 2022
VIDEO: Na letalo nikoli ne nosite kratkih hlač! Stevard razkril 5 stvari, ki jih vsi počnemo, pa jih ne bi smeli
Kulinarika
30. 12. 2022
Zakaj ne bi tokrat svojo penino spektakularno odprli kar s sabljo, sekiro ali smučko? Tako preprosto je!
Svet
27. 12. 2022
Nikoli ni bilo tako slabo: pomanjkanje hrane po svetu doseglo rekordno raven
Film in TV
27. 12. 2022
Tilen Artač v podobi Angelce Likovič razkril tradicionalno slovensko recepturo
Kulinarika
26. 12. 2022
Raziskava je pokazala: priljubljena praznična jed ima številne pozitivne lastnosti na zdravje
Slovenija
25. 12. 2022
Je hrana res cenejša pri sosedih? Takšna je primerjava Celovca, Gorice in Ljubljane
Kulinarika
24. 12. 2022
Se tudi vaši božični posladki hitro 'posušijo'? Imamo nasvete, kako jih pravilno shranjevati
Slovenija
24. 12. 2022
Kako se slovenska tradicija praznovanja božiča razlikuje od drugih po svetu?
Kulinarika
24. 12. 2022
Kaj bo nocoj na vaši mizi? Poglejte jedi, ki so za božični večer najbolj priljubljene tako po svetu kot tudi pri nas
Slovenija
23. 12. 2022
Odpiralni časi trgovin se spreminjajo: preverite, kdaj boste lahko nakupovali
Živali
23. 12. 2022
Ne hranite račk s kruhom, ker jim bolj škodujete, kot pomagate
Kulinarika
23. 12. 2022
Med prazniki na mizi ne sme manjkati sarma. Jo obožujete, a ne jeste več mesa? To je recept za vas
Kulinarika
22. 12. 2022
Poljub morja na ustnice: izšla je knjiga o ostrigah v Evropi avtorja Mateja Fišerja
Kulinarika
22. 12. 2022
Bi morali kavo SOLITI? Presenečeni boste, kaj na to temo pravijo znanstveniki
Slovenija
17. 12. 2022
Pazljivo pred prazniki: mamljiva hrana je lahko tudi zelo nevarna
Kulinarika
15. 12. 2022
Skrb vzbujajoče: peka peciva v teh pekačih lahko ogrozi vaše zdravje
Slovenija
13. 12. 2022
Božični sejmi ali topli kraji: kam Slovenci najraje potujemo ob koncu leta?
Kulinarika
13. 12. 2022
Ste pravkar jedli, a ste še vedno lačni? Vemo, zakaj je temu tako
Novejše
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se