M.K. | 26. 1. 2024, 08:56 | Promocijska objava

Ne boste verjeli: S TEM se lahko po novem pohvali središče Ljubljane!

Profimedia

Če vam med opravki ali izletom po središču naše prestolnice slučajno zakruli v želodcu ali pa bi se radi preprosto razvajali z izjemnimi balkanskimi kulinaričnimi dobrotami, imamo odlično novico za vas!  

Ne glede na to, ali se v Ljubljani znajdete poslovno ali pa se odločite odpraviti na izlet z najdražjimi, je dobro poznati kotičke, ki ponujajo vrhunsko kulinarično izkušnjo po dostopnih cenah. Možnosti je v naši prestolnici veliko, tako da je izbira odvisna predvsem od tega, kakšna vrsta hrana vam paše v danem trenutku.  

Ljubitelje balkanskih specialitet boste po novem prišli na svoj račun tudi v strogem središču prestolnice. Po prisotnosti v številnih krajih doma in v tujini ter v BTC City Parku in Supernovi Rudnik namreč v center mesta, natančneje na Cankarjevo cesto, prihajajo "CeWapi" – dobesedno!  

Promocijsko gradivo

Ko zadiši po balkanskih specialitetah  

"CeWapi" je veriga restavracij, ki predstavljajo sinonim za kakovostno balkansko kulinarično izkušnjo. Zvezda njihovega jedilnika so seveda čevapčiči, ki imajo nešteto oboževalcev in so že vrsto let nepogrešljiva izbira gostov. Skrbna izbira surovin, uporaba najsodobnejših tehnologij in predanost ohranjanju pristnega okusa lokalne kuhinje naredijo te čevapčiče nenadomestljive.  

A njihova ponudba obsega tudi okusne zajtrke in različne balkanske specialitete iz najkakovostnejšega mesa: pleskavice na kajmaku, sudžuke, ramstek, biftek, telečja jetrca, piščančje krpice … ni da ni! Zraven vam z veseljem postrežejo različne priloge, izbirate pa lahko tudi v pestri paleti balkanskih solat: od šopske do turšije, da o pečenih paprikah niti ne izgubljamo besed. Za piko na i si lahko privoščite še sladko baklavo, tulumbo ali kakšno drugo izjemno sladico, s katero boste lepo zaokrožili popolno balkansko kulinarično izkušnjo.

Celoten meni si lahko ogledate TUKAJ.

Promocijsko gradivo

Sožitje tradicije in sodobnega življenjskega sloga  

Restavracija "CeWapi" pa ne ponuja samo vrhunske hrane, temveč ustvarja prostor, kjer se tradicija sreča z modernim načinom življenja. Obiskovalci imajo priložnost uživati ​​v pristnem ambientu in prisrčnem vzdušju ob raziskovanju pestre ponudbe. To je vsekakor prostor, kjer vas gostoljubnost pričaka že na vratih, na mizi pa slastne dobrote, ki se jim ni moč upreti.      

"CeWapi" v Ljubljani so torej več kot prostor za obedovanje - so doživetje okusa, tradicije in ljubezni do hrane. Odprtje tretje restavracije je odgovor na vse večje povpraševanje ljubiteljev edinstvene kulinarike, ki jim nudi še eno izjemno mesto za uživanje v tradicionalnih balkanskih specialitetah.  

Promocijsko gradivo

Ta korak ne predstavlja le širitve prisotnosti blagovne znamke, temveč tudi dodaten prispevek h kulturni in kulinarični podobi mesta ter prinaša bogastvo balkanske kulinarične tradicije neposredno v osrčje slovenske prestolnice. Odprtje te restavracije predstavlja priložnost za vse ljubitelje dobrega okusa, da na vsakem krožniku doživijo edinstveno kombinacijo tradicije in modernega šarma.  

Kam na najboljše čevape?  

Restavracija "CeWapi" se nahaja na Cankarjevi cesti 6 v Ljubljani, odprta je vsak dan in z veseljem sprejme ljubitelje okusne hrane ter jim zagotovi doživetje, ki bo zadovoljilo vse njihove čute. "CeWapi" ostaja zavezan svojemu poslanstvu zagotavljanja vrhunske kakovosti in nepozabnega okusa hrane.  

Ta izjemen trenutek označuje zlitje tradicionalnih vrednot in sodobnih inovacij, ki jih znamka "CeWapi" nosi s seboj. Nova restavracija prinaša pristne okuse Balkana v samo srce Ljubljane in obiskovalcem zagotavlja edinstveno gastronomsko izkušnjo.  

Promocijsko gradivo

Bogata tradicija, ki seže preko slovenskih meja  

Blagovna znamka "CeWapi" je del velike skupine "Walter BBQ", ki že dve desetletji deluje na trgu Srbije, Črne Gore, Bosne in Hercegovine, v zadnjem času pa tudi v Sloveniji in Avstriji. Podjetje je postalo sinonim za kakovost in inovativnost v prehrambeni industriji. S poudarkom na kombinaciji tradicionalnih receptur in sodobnih poslovnih pristopov je regionalni velikan uspel zadovoljiti okuse različnih generacij potrošnikov na več kot 40 lokacijah v regiji.  

Ko se vam naslednjič med kopico opravkov ali poslovnih obveznosti v središču Ljubljane zahoče tradicionalne balkanske kuhinje, je torej jasno, kam se boste odpravili: v CeWape na čevape!