Ž.A. | 30. 12. 2021, 11:54

Takšna mora biti vaša NOVOLETNA ZAOBLJUBA glede na horoskopsko znamenje

Profimedia
Takšna mora biti vaša NOVOLETNA ZAOBLJUBA glede na horoskopsko znamenje (foto: Profimedia)

Ste že mislili, da si letos ne boste postavili novoletnih zaobljub? Mogoče v nadaljevanju dobite dobro idejo, čemu se zaobljubiti in si premislite.

Vaša novoletna zaobljuba glede na horoskopsko znamenje bi morala biti:

Kozorog

Novoletna zaobljuba: Vsak dan si zabeležite 3 stvari, za katere ste hvaležni.

Čeprav vam dnevi hitro minijo, se poskusite ustaviti in pomisliti, kaj vse se je zgodilo, na kaj ste ponosni in za kaj hvaležni. Prakticirajte hvaležnost, ki bo pripomogla k boljšemu počutju.

Vodnar

Novoletna zaobljuba: Večkrat si vzemite čas za organizacijo svojih omar.

Ker je bilo preteklo leto za vas precej pestro in razburkano, je čas, da spravite življenje v red. Začnite doma. Ustvarite prijetnejši prostor za bivanje.

Ribi

Novoletna zaobljuba: Recite odločen ne vsaj eni nezdravi navadi.

Ker je bilo vaše preteklo leto naporno, ste se pogosto zatekli k svojim nezdravim navadam, ki pa lahko na vaše zdravje pustijo ogromno posledic. Omejite jih, zmanjšate - začnite s tem, da se za začetek odpovete vsaj eni.

Oven

Novoletna zaobljuba: Vsak dan napišite eno stran v dnevniku.

Mogoče ste se v letu 2021 počutili nekoliko izgubljene in morda niste točno vedeli, kaj si želite. Pomembno je, da ponovno vzpostavite stik s sabo in to lahko naredite s pisanjem dnevnika.

Bik

Novoletna zaobljuba: Poiščite si nov hobi.

Ste naveličani svojega vsakdana? Svoje rutine? Stabilnosti? Hrepenite po novih izzivih in doživetjih? Potem je čas, da si poiščete nov hobi in pobegnete svoji coni udobja.

Dvojčka

Novoletna zaobljuba: Vsaj enkrat na teden si vzemite čas zase.

Ste nekoliko utrujeni? To je povsem normalno, zato poskrbite, da si vzamete čas za počitek in čas zase. Le tako se boste vrnili v polno življenje.

Rak

Novoletna zaobljuba: Vsak mesec se odločite za eno novo zdravo navado.

Priznajte. V tem letu se se malce zanemarili in to se že kaže na več področjih v vašem življenju. Potrudite se, da se boste v prihajajočem letu razvajali, uživali kvalitetno prehrano, se redno gibali in uravnavali vaš stres.

Lev

Novoletna zaobljuba: Odločite se za prostovoljstvo.

V letu 2021 ste bili tako zelo osredotočeni nase, da ste kar malo pozabili na druge. Zanemarili ste svoje odnose, prav tako pa se niste posebej posvečali družbenim problemom in ranljivejšim skupinam. V naslednjem letu se osredotočite bolj na druge, vzemite si večkrat čas za bližnje in pomagajte tistim, ki pomoč potrebujejo.

Devica

Novoletna zaobljuba: Pojdite v gore! Osvojite najmanj 25 vrhov.

Ker ste preteklo leto pretežno preživeli v zaprtih prostorih, se to odraža tudi na vašem zdravju in počutju. Vrnite se v naravo, odločite se za gore. Hoja v hribe je odličen primer dejavnosti, ki vas bo napolnila.

Tehtnica

Novoletna zaobljuba: Vsako jutro si pripravite skodelico kave ali čaja in si ob tem privoščite čas le zase.

Verjamemo, da ste utrujeni od preteklega leta. Pomembno je, da si ob takšnem tempu vzamete čas zase, pa čeprav je to le trenutek.

Škorpijon

Novoletna zaobljuba: Vsaj en dan v tednu naj bo za vas prost dan!

Čas je, da se v letu 2022 vrnete k sebi in svojim interesom. Krepite svojo kreativnost, namenite čas hobijem in se večkrat ustavite ter zadihajte.

Strelec

Novoletna zaobljuba: V tujino se odpravite vsaj petkrat letno - naj bo to enodnevni izlet, vikend oddih ali daljši dopust.

Trenutno ste precej zdolgočaseni in naveličani svojega vsakdana. Zaradi tega lahko hitro postanete nezadovoljni s sabo in svojim življenjem. Privoščite si kratke oddihe, na katerih boste napolnili svoje baterije, spoznali nov svet in pobegnili iz dnevne rutine.

Preberite tudi: 4 znamenja, ki od partnerja potrebujejo ogromno pozornosti

Povzeto po: TO je prava novoletna zaobljuba za vaše astrološko znamenje

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.