1. 3. 2024, 08:05 | Promocijska objava

IZBRAN PRODUKT LETA 2024: to so letošnji zmagovalci v kategoriji Izbrana znamka zaupanja

Produkt leta

V okviru svetovno potrošniške glasovalne nagrade Izbran produkt leta so bile letos podeljene tudi nagrade v kategoriji izbrana znamka zaupanja. Katerim znamkam najbolj zaupajo slovenski kupci? 

ARIEL

Ariel je premium detergent za pranje perila, ki zagotavlja brezhibno čistočo že ob prvem pranju. Na voljo je v prahu, tekočini in kapsulah. Poleg izjemnega odstranjevanja madežev zagotavlja vašemu belemu in barvnemu perilu briljantno čistost tudi pri pranju s hladno vodo. S pranjem pri nižjih temperaturah varčujete z energijo. Glede na vrsto perila in svoje potrebe lahko izbirate med več različicami: Regular oz. Mountain Spring je namenjen belemu perilu, Color barvnemu, Sensitive ne vsebuje barvil in je nežen do kože, Color & Style dodatno zaščiti vlakna in ohranja barve, Extra Clean Power uporabite ob trdovratnih madežih.

Produkt leta

KOMPAS

Družba Kompas v svojih 70 letih delovanja osredotočeno razvija kakovost svojih storitev in partnerstev, zaupanje svojih potnikov na prostočasnih in poslovnih potovanjih ter je s svojim znanjem v turizmu, izkušnjami, tradicionalno odličnostjo in globalnim povezovanjem veliko mednarodno podjetje. Svoja potovanja mu vsako leto zaupa več kot 600 tisoč potnikov z vsega sveta, za kar skrbijo podjetje s sedežem v Sloveniji ter mreža Kompasovih podjetij in uradov po Evropi, v ZDA in Maleziji.

Produkt leta

Goriva Q Max

Družino visokokakovostnih goriv Q Max zaznamujejo stalne izboljšave in razvoj, kar pomeni, da je danes natočeno gorivo vrhunski rezultat dolgoletnih prizadevanj in razvoja. Goriva zagotavljajo najboljšo izbiro za vozila, saj združujejo kakovost, trajnost ter spoštovanje do okolja in okoljskih predpisov.
Petrolovo skrb za visoko kakovost goriv potrjuje evropski certifikat EQTM, ki se podeljuje gorivom, ki so proizvedena v skladu z najvišjimi nacionalnimi in evropskimi standardi. Goriva Q Max omogočajo večjo zanesljivost, več prevoženih kilometrov in okolju prijaznejšo vožnjo. Na voljo so na okoli 600 Petrol prodajnih mestih v regiji.

Produkt leta

McDonald's

McDonald's je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v svetu in pri nas, ki je postala sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. Od konca leta 1993, ko so na Čopovi ulici v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, so se razvili v največje slovensko gostinsko podjetje. Pri McDonald'su želijo prodajati hrano najvišje kakovosti, kar uresničujejo s hitro in prijazno postrežbo v čistem okolju po vsakomur dostopnih cenah.

Produkt leta

Zavarovalnica Triglav

Skupina Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let upravičuje zaupanje strank in drugih deležnikov. Njeno poslanstvo je, da ustvarja varnejšo prihodnost. Je največja zavarovalno-finančna skupina v regiji Adria in ena vodilnih v jugovzhodni Evropi, ki posluje v šestih državah in na sedmih trgih ter širše mednarodno prek partnerskega povezovanja z družbami za zavarovalno posredovanje, zastopanje in pozavarovanje. Ključna stebra njenega poslovanja sta zavarovalništvo in upravljanje premoženja. Njena vizija je, da postavlja standard izjemne uporabniške izkušnje – vedno in povsod. S trajnostno usmerjenostjo delovanja je razvojno naravnano okolje za zaposlene, povezana s partnerji ter stabilna, varna in donosna naložba za vlagatelje.

Produkt leta

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije je vodilni in najnaprednejši slovenski ponudnik najsodobnejših IKT-storitev in rešitev. Nenehno skrbi za razvoj in uvaja nove inovativne tehnologije, tako da uporabnikom zagotavlja vrhunsko omrežje, najsodobnejše storitve in odlično uporabniško izkušnjo.

Produkt leta

Več informacij o raziskavi in zmagovalce poiščite v rubriki Produkt leta 2024 ali na produktleta.si.