1. 3. 2024, 08:10 | Promocijska objava

IZBRAN PRODUKT LETA 2024: to so letošnji zmagovalci v kategoriji Izdelek trgovske znamke

Produkt leta

V okviru svetovno potrošniške glasovalne nagrade Izbran produkt leta so bile podeljene tudi nagrade v kategoriji Izdelek trgovske znamke. Slovenski kupci že dolga leta prepoznavajo Eurospinovo zavezo kakovosti in z vsakim pametnim nakupom potrjujejo odličnost njegovih lastnih blagovnih znamk. V Eurospinu so tako ponosni, da je bila letos kar 60 izdelkom podeljena ugledna nagrada izbran produkt trgovskih znamk leta 2024. 

Pri Eurospinu ob tem dodajajo: »Med njimi lahko vsakdo najde kaj zase, kaj po svojem okusu. Za prejeto nagrado se iskreno zahvaljujemo vsem kupcem, ki ste glasovali, in določili zmagovalce, preostale pa vabimo, da jih preizkusite in se tudi sami prepričate o njihovi kakovosti. V Eurospinu prejeto priznanje kakovosti dodajamo v mozaik vseh preostalih odličij, s katerim bodo letos zaznamovali 20. obletnico delovanja na slovenskem trgu.«

Mortadela Bologna, 150 g

Mortadela bologna z zavarovanim geografskim poreklom v novem praktičnem pakiranju. Okusite tradicionalno italijansko mortadelo, kjer se vrhunska kakovost sreča s stoletno italijansko tradicijo. Del pakiranja je iz kartona s FSC standardom, primernega za recikliranje. 

Produkt leta

Bivolja mocarela, 300 g

Tradicionalna mocarela iz italijanske dežele Kampanije, narejena iz bivoljega mleka in v obliki manjših kroglic. Mocarela je odlična za pripravo najrazličnejših pic, solat, sendvičev in drugih jedi. Praktično pakiranje s plastičnim pokrovom omogoča, da izdelek dlje časa ostane svež za ponovno uporabo. 

Produkt leta

Mini piščančja posebna, 220 g

Mini piščančja posebna klobasa, pridelana v Sloveniji, v praktičnem mini pakiranju z novo blagovno znamko Meat apetit! Odlična izbira za hitre obroke ali dodatek k vašemu sendviču, s katerim lahko pokrijete tudi dnevne potrebe po beljakovinah. 

Produkt leta

Proteinski mlečni riž vanilja, 180 g

Proteinski mlečni riž z okusom vanilje, brez dodanih sladkorjev in z nizko vsebnostjo maščob. Idealna izbira za športnike in aktivne posameznike. Okusna izbira za vse, ki potrebujejo povečan vnos beljakovin. 

Produkt leta

Listnato testo brez glutena, 250 g

Sveže listnato testo brez glutena je idealno živilo, ki omogoča pripravo enostavnih in hitrih obrokov, od zelenjavnih pit do slastnih sladic. Primerno je predvsem za tiste, ki jim zdravje ne dopušča uživanje glutena (celiakija, preobčutljivost na gluten). Z razširitvijo izbora brezglutenskih izdelkov, med katerimi je tudi sveže listnato testo, je poskrbljeno, da tudi ti posamezniki lahko uživajo raznoliko prehrano na hiter in enostaven način.

Produkt leta

Hrustljavi misliji čokolada, 400 g

Hrustljavi misliji z mlečno čokolado so primerni za tiste, ki radi dan začenjajo sladko, saj izdelek vsebuje kar 14 % čokolade. Podoba izdelka je sodobna, pakiranje pa praktično, kar omogoča, da izdelek ohrani svežino ter hrustljavost. Idealno za sladek in hrustljav začetek dneva.

Produkt leta

Mlečna čokolada z lešniki, 90 g    

Mlečna čokolada z lešnikovim polnilom in sesekljani lešniki vsebuje kar 13 % hrustljavih lešnikov. Čokolada se ponaša z izvrstno embalažo, ki je primerna za vsak žep. Kot nalašč je za tiste, ki iščejo skromno, a elegantno darilo s sladkim pridihom. 

Produkt leta

Krema za telo in roke Soft, 300 ml

Krema za mehko kožo telesa in rok s proteini svile zagotavlja odlično nego, ki zagotavlja kar do 48 ur hidratacije. Inovativna formula s proteini svile zagotavlja vlažilne in pomirjajoče lastnosti, ki kožo naredijo še bolj gladko in mehko.

Produkt leta

Hrana za mačje mladiče, 4 x 100 g     

Premium hrana za mlade mačke, stare do 12 mesecev, je ustvarjena, da bi zadovoljila fizične in prehranske potrebe mačke. Formulirana je z najkakovostnejšimi sestavinami, ki pomagajo vzdrževati mačko v odlični formi.

Produkt leta

                           

Več informacij o raziskavi in zmagovalce poiščite v rubriki Produkt leta 2024 ali na produktleta.si.