1. 3. 2024, 08:05 | Promocijska objava

IZBRAN PRODUKT LETA 2024: to sta letošnji zmagovalki v kategoriji Izbrana trgovina leta

PRODUKT LETA

V okviru svetovno potrošniške glasovalne nagrade Izbran produkt leta so bile letos podeljene tudi nagrade v kategoriji Izbrana trgovina leta. Katerima trgovinama najbolj zaupajo slovenski kupci? 

Baby Center 

Biti starš? Otročje lahko! Baby Center je del odraščanja generacij otrok že več kot 30 let. Ostaja prva izbira staršev in otrok, ki jih postavlja v osrčje svojega delovanja. Z njimi tke zaupanja vredne vezi, vse od vesele novice, da prihaja dojenček, pa do priložnostnih nakupov, ko iščete darilo za rojstni dan. Brezplačni Klub Baby Center združuje že skoraj pol milijona uporabnikov, ki so deležni posebnih klubskih ugodnosti. Ponudbo linijskih znamk BC baby, BC play in BC style na enem mestu ne boste našli nikjer drugje. Zato obiščite izbrane trgovine leta - 55 trgovin po Sloveniji ali spletno trgovino babycenter.si. 

Pri Baby Centru so ob podelitvi nagrade povedali:

»V Baby Centru kupce postavljamo v osrčje svojega delovanja. Prav njihova nagrada nam pomeni priznanje, da na enem mestu združujemo ponudbo brez primere, smo atraktivni, inovativni … Cenimo zaupanje kupcev, ki so odločili, da smo na pravi poti, ki ji bomo tudi v prihodnje smelo in odgovorno sledili.« Maja Ambrož, vodja marketinga

PRODUKT LETA

spletna trgovina Mercator

Nakupovanje v Mercator Online je enostavno in varno. Izbirajte med več kot 12.000 različnimi izdelki, ki jih dostavljamo na kar 99 % naslovov v Sloveniji, lahko pa jih tudi sami prevzamete v izbranih enotah. Vsa vaša naročila bomo skrbno pripravili in varno dostavili ob vsakem vremenu in v vsa nadstropja. Poleg tega pa za vas pripravljamo obilo ugodnosti in akcij!

»Ponosni smo, da je naša spletna trgovina med nagrajenci, sama nagrada pa je priznanje za naše delo in potrditev, da delujemo naprej v smeri, ki smo si jo zadali, in še naprej izpolnjujemo in presegamo pričakovanja kupcev.«  

PRODUKT LETA

Več informacij o raziskavi in zmagovalce poiščite v rubriki Produkt leta 2024 ali na produktleta.si.