27. 1. 2024, 16:08 | Vir: STA

Ko pride večer, bo že pravi kaos: na avtocesti prihaja do zastojev, kolona vse daljša (poglejte, koliko časa boste izgubili)

Valter Leban /Bobo

Mirne živce, če ste za volanom in se vozite v smeri proti Ljubljani.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na regionalni cesti Bič-Ivančna Gorica pri Radohovi vasi oviran promet. Predmet na vozišču ovira promet na primorski avtocesti pred razcepom Kozarje proti Ljubljani in na dolenjski avtocesti pred priključkoma Trebnje in Novo mesto proti Obrežju.

Zaradi okvare vozil je zaprt počasni pas na primorski avtocesti proti Ljubljani med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče ter na štajerski avtocesti med Blagovico in predorom Podmilj proti Mariboru.

Zastoji so na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani pred delovno zaporo, zamuda je med pet in deset minut. Zaradi sanacije nadvozov na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani bosta danes in v nedeljo med 7. in 17. uro zaprta vozni in odstavni pas.

Do 17. ure bo zaradi izgradnje galerije Šklendrovec zaprta cesta Litija-Zagorje.

Zaradi asfaltiranja, ki sodi v okvir rekonstrukcije Linhartove ceste, bo danes za ves promet zaprta Valjhunova ulica v križišču z Linhartovo cesto. Zaradi del na električnem daljnovodu so v ponedeljek, 29. januarja, in torek, 30. januarja, med 8. in 12. uro predvidene kratkotrajne popolne zapore primorske avtoceste med Gabrkom in Divačo v obe smeri.