16. 7. 2012, 13:56 | Vir: Playboy

5 najbolj seksi plaž na svetu

Ipanema, Rio

Ja, poletje je namenjeno pobegu iz mesta, ubijalsko dolgočasnega vsakdana in seveda skoraj nujno – uživanju na plaži.

A čar plaže, katerokoli boste že izbrali, ni samo v ležanju, v resnici se na teh najbolj občudovanih in zaželenih koščkih sveta ob širnih morjih naše Zemlje dogaja marsikaj zanimivega. In če bi se s pogledom radi dotaknili nečesa malce bolj eksotičnega, sočnega in vznemirljivega, potem imamo za vas super idejo – odletite na eno od petih najbolj seksi plaž na svetu. Huh, že brati o tem je precej vroče, a!?

Santorini, Grčija

Na grškem otoku Santorini vlada posebna energija, ki obnori tudi sicer povsem normalne in spodobne ljudi. Morda je Santorini na tem seznamu najbolj tiha seksi plaža, a zagotovo je tukaj pripetih najmanj modrčkov. Ja, tudi najbolj izkušeni popotniki ne morejo ostati ravnodušni ob nadrealistični pokrajini in dramatičnih sončnih zahodih Santorinija. Najbolj 'razvpit' je sončni zahod v vasici Oia na skrajnem severu otoka. Če vas že ne bo prevzel seksi občutek, vas bo brez dvoma zajela čista romantika.

Ipanema, Rio

Zagotovo poznate pesem The Girl from Ipanema (Dekle iz Ipaneme). Z rjavo kožo, velikimi nasmehi in nevarnimi oblinami so tako moški kot ženske zares videti, kot da bi bili z drugega planeta. Skoraj božanski so. Ja, urice na Ipanemi zelo hitro in nestresno minevajo že, če samo ležimo na brisači, počasi pijemo hladno pijačo iz bližnjega kioska in gledamo. Sicer se potrudite, da ne boste kot kakšni norci zrli v seksi dekleta, ki na plaži uživajo v različnih športnih dejavnostih, njihove 'prepovedane' cone pa skrivajo le pisani mini bikiniji. Oh, in moški, ja, tudi moški na Ipanemi so mišičasti, seksi in tako zapeljivo športno prepoteni. Ipanema je res vroče seksi.

Ibiza, Španija

Ibiza je nekdaj slovela kot pravi turistični raj za otroke cvetja, danes pa je brez dvoma eden od najbolj žurerskih otokov na svetu. Na skoraj vsakem vogalu boste naleteli na dnevni ali nočni klub, iz katerega se bo slišala glasna glasba, seveda pa je najbolj bučno okoli plaž. Poleti, zlasti julija in avgusta, se je vredno sprehoditi od kluba do kluba, kjer se na stotine mladih zabava le v kopalkah. In kar je še bolj seksi – mnogo deklet v vročici dneva odvrže tudi svoje modrčke. Na Ibizi se pleše ves dan, vso noč, na tem španskem otočku seksi zabave nikoli ne utihnejo.

Venice Beach, Kalifornija

Seveda moramo v ZDA lepe, mlade in seksi iskati v Kaliforniji. Zagotovo boste najbolj seksi Američanke in najbolj izklesane Američane srečali na kalifornijski plaži Venice Beach, kjer kar mrgoli ljudi. Na Venice Beachu vam zanesljivo ne bo dolgčas, saj bodo okoli vas sami super aktivni ljudje, deskarji, skejterji, tekači, kolesarji ... Ja, povsod bodo sami lepi zdravi ljudje. Uf, morda se vas bo prijelo zdravo vzdušje in boste končno nehali kaditi.

Manly Beach, Sydney

Avstralija je polna čudovitih plaž, zato je seveda težko izbrati najlepšo, a vseeno ni bilo težav – plaža Manly je izredno priljubljena pri športnih navdušencih ter med bogatimi počitnikarji. Na plaži boste imeli izreden pogled na morje, seveda tudi na seksi telesa, med katerimi bo največ prebivalcev Sydneyja, saj je seksi plaža Manly le 30 minut oddaljena od tega največjega avstralskega mesta.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.