6. 8. 2021, 07:30

5 Netflixovih filmov, ki jih ne smete spregledati

Profimedia

Brskanje med tisočimi filmi na Netflixu se vam lahko zdi kot služba za polni delovni čas. Če se tudi vi izgubite v poplavi izbire in posledično kar kmalu obupate, si oglejte našo izbiro 5 najboljših filmov in morda najdete takšnega, ki si ga še niste pogledali.

#1 THE TRIAL OF THE CHICAGO 7 (2020)
 

 
Zgodba o protestnikih proti Vietnamu, ki so postali znani po imenu Chicago Seven. Vključno z Abbie Hoffman so bili aretirani na Demokratski državni konvenciji leta 1968 in obtoženi zarote ter spodbujanja nemirov.
 
#2 THE OUTPOST (2020)
 

 
Vojni film je posnet po resnični zgodbi, ki sega v Afganistan leta 2009. Več vojakov se je moramo ubraniti izolirane baze talibanskih sil.
 
#3 THE IRISHMAN (2019)
 

 
Dajte priložnost obsežni biografski pripovedi o življenju veterana 2. svetovne vojne Franka Sheerana, ki je preko spleta okoliščin postal varovanec vplivne mafijske družine v južni Philadelphiji.
 
#4 LADY BIRD (2017)
 

 
Prepustite se turbulentnemu odnosu med materjo in najstniško hčerko, ki ga pozna marsikdo izmed nas. Film obriše vse pritiske odraščanja in resnični pomen tistega, čemur pravimo dom.
 
#5 I CARE A LOT (2021)
 

 
Ameriški triler črne komedije o prevarantki, ki se preživlja kot skrbnica starejših, ki na sodišču vse okoli sebe ovije okoli prsta in zaseže premoženje ranljivih starejših ljudi. Kaj ji lahko stopi na pot med šibkimi starejšimi? Aja – nevarni ganster.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.