Nika Vajnhandl | 2. 4. 2022, 06:00

Spomin na princeso Diano "nosi" Kate Middleton: TO so trenutki, ko se ji je vojvodinja poklonila s podobno obleko

Prečudovita Kate Middleton.

Profimedia

Čeprav je usoda želela, da se vojvodinja Kate in princesa Diana nikoli ne srečata, Kate pogosto izkazuje spoštovanje moževi pokojni mami. Poglejte, kako se ji je že večkrat poklonila z obleko.

Vojvodinja Kate ima osebni slog, ki je eleganten, brezčasen in vedno na mestu. Vendar pa smo ugotovili, da pogosto črpa navdih od pokojne matere njenega moža Williama, princese Diane.

Sestavili smo seznam oblek, ki jih je navdihnila Diana.

Predstavitev princa Georgea

Tisti dan, ko sta Kate in William malega Georgea predstavila svetu, je nosila svetlo modro obleko s pikami, ki je spominjala na tisto od princese Diane.

Zdi se več kot očitno, da je vojvodinja vztrajala, da se Diani pokloni tako, da je oblekla pikasto obleko na dan, ko je predstavila svojega novorojenega sina Georgea - takšno obleko je nosila tudi princesa, po tem, ko je rodila princa Williama.

Pinterest/fotomontaža

Še ena obleka s pikami

Varno je reči, da so pikčaste obleke priljubljene tako pri princesi Diani kot pri Kate. Kate je nosila obleko v zeleni barvi, ko je leta 2018 obiskala otroško bolnišnico Evelina v Londonu.

Zdi se, da so pike poklon Dianinemu nepozabnemu modnemu slogu. Čeprav se Kate običajno ne izogiba drznim barvam, se je ta umirjeni videz verjetno zdel primeren za to priložnost.

Med oblekama Diane in Kate je le nekaj manjših razlik: recimo, Diana ima na svoji obleki črtaste detajle.

Pinterest/fotomontaža

Obleka na podelitvi nagrad BAFTA

Zagotovo se spomnite večernega videza, ki ga je vojvodinja Kate nosila na podelitvi filmskih nagrad Britanske akademije leta 2019?

Žena in mati princa Williama Georgea, Charlotte in Louisa je vsem jemala dih v čudoviti obleki, ki ga je oblikoval Alexander McQueen. Pernati detajli na enem ramenu pa so morda sodobna posodobitev klasičnega videza princese Diane iz leta 1985.

Med udeležbo na slavnostni večerji v Narodni galeriji v Washingtonu je princesa Diana dobesedno žarela. To je nedvomno eden njenih najbolj ikoničnih in nepozabnih videzov. Obleko s kristali je oblikovala japonska oblikovalka Hachi, Diana pa jo je nosila ob številnih priložnostih. 

Pinterest/fotomontaža

Kate na premieri Bondovega filma

Ste opazili osupljivo podobnost med obleko, ki jo je Kate nosila na premieri Jamesa Bonda, in tisto, ki jo je nosila princesa Diana leta 1985?

Zdi se, da to sploh ni naključje, saj se je tudi princesa Diana v tej fenomenalni večerni obleki udeležila premiere Jamesa Bonda.

Pinterest/fotomontaža

Poklon tudi Elizabeti II

23. marca 2022 sta se vojvodinja Kate in princ William udeležila večerje, ki jo je gostil generalni guverner Jamajke Patrick Allen. Kate je na dogodek prišla v osupljivi obleki smaragdne barve.

S tem se je poklonila tako princesi Diani kot kraljici Elizabeti II. Medtem ko kroj in barva njene obleke spominjata na obleko, ki jo je nosila Diana, v času zaroke s princem Charlesom leta 1981, je bil njen nakit tisti, ki je počastil kraljico Elizabeto II. Tako njeni uhani kot zapestnica, ki jo je nosila, pripadata kraljici. 

Pinterest/fotomontaža

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.