9. 9. 2021, 12:00

5 stvari, brez katerih si Hajdi Korošec Jazbinšek ne predstavlja delovnega dne

Foto: Tibor Golob

Kdo ne pozna Hajdi, nekdanje otroške pevke, danes pa uspešne vplivnice in poslovne ženske? Čeprav se s petjem danes, razen v prostem času, ne ukvarja več pa opravlja številne druge življenjske vloge.

Hajdi uspešno prepleta vlogo mame, vplivnice in poslovne ženske, a čeprav je včasih lahko naporno, pravi, da v tem neizmerno uživa. "Če rad delaš to kar delaš, potem to ni težava. Vse se med sabo povezuje in vse je zelo spontano in predvsem iskreno. Srečo imam, da dejansko te vloge ne čutim kot nek pritisk, ampak selektivno in zelo previdno izbiram sodelovanja, ki me morajo res zanimati, da jih lahko suvereno predstavim svojemu občinstvu oziroma sledilcem."

Prostega časa ima zelo malo in ga poskusi čim bolje izkoristiti, čeprav ga precej pogosto nameni nalogam vplivnice ali drugemu ustvarjanju vsebine.

"Dejansko je to moja velika ljubezen in takrat zelo rada delam fashion haule, potujem, se prepuščam okusom dobre hrane in preizkušam tehnološke napave, ki mi olajšajo marsikaj - kot recimo Huawei Matepad 11, ki je v zadnjih tednih postal moj najboljši pomočnik in prijatelj," nam zaupa Hajdi.

"Drugače pa se z možem in otroci tudi zelo radi zapeljemo s kolesi, se podamo na kakšen sprehod v naravi ali pobegnemo na Korčulo, ki je lansko leto postala naš drugi dom."

Na vprašanje, kaj je 5 stvari, brez katerih si ne predstavlja svojega delovnega dne, Hajdi odgovarja takole:

"Dneva si ne predstavljam brez naših kupcev, najboljših sodelavcev, kave, telefona - in tablice seveda." Tudi ko pride do oddiha in družinskih potovanj, ima Hajdi svoje favorite: telefon, tablica, računalnik, očala in fotoaparat.

Opazite skupnega imenovalca? 

Foto: Tibor Golob

V zadnjem času je Hajdi več kot očitno navdušil tablični računalnik Huawei Matepad 11 in njegova multifunkcijska uporabnost.

"Postal je moja podaljšana roka, s katero se počutim, kot da sem vsak trenutek pripravljena za delo. Na visokoresolucijskem zaslonu bolje vidim fotografije med obdelavo, hkrati si lahko pomagam s pisalom, zvok je čistejši in urejanje videoposnetkov je enostavnejše. Sistem deluje izredno gladko tudi pri večopravilnosti in sočasnem delu v različnih aplikacijah.

Telefon je pogosto neuporaben za zahtevnejša opravila, kjer potrebujem več svobode pri delu ter večji zaslon. Telefon je tam premajhen, računalnik pa prevelik in preveč neroden za prenašanje, zato tablica združuje najboljše dveh naprav. Jaz jo uporabljam tako v službi kot tudi doma, ko zvečer brskam po socialnih omrežjih, delam objave, obdelujem slike in video in podobno. Odlično se druživa tudi na Zoom in Teams sestankih, super je za hitre zapiske ali sledenje nalog, pregled koledarja in pisanje e-pošte. Obožujejo pa jo tudi moji otroci," nas navduši Hajdi.

"Pravzaprav ne najdem razloga, zakaj je komurkoli ne bi priporočala in dejstvo je, da se vanjo zaljubiš na prvi pogled."

Tudi vas navdušuje tablični računalnik? MatePad 11 se pridružuje družini tabličnih računalnikov Huawei.

Odlikuje ga neverjetno tekoč prikaz slike pri široki paleti vsebin, visoka hitrost osveževanja, štirje zvočniki za popoln zvok, neverjetne barve in zaščita oči, najnovejši operacijski sistem HarmonyOS ter številne druge funkcije, ki jih lahko uporabljaš v širokem ekosistemu naprav Huawei.

Več informacij preverite na huawei.si.

Foto: Tibor Golob

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.