23. 1. 2022, 08:00 | Vir: STA

Adele tik pred začetkom preložila serijo koncertov v Las Vegasu

profimedia

Angleška pevka Adele je le dan pred začetkom preložila celotno rezidenco v Las Vegasu. Kot razlog je na Instagramu navedla, da njeni nastopi niso pripravljeni, ker je polovica ekipe zbolela. Prvi koncert v gledališki dvorani Kolosej v Caesars Palace je imela napovedan v petek.

Rezidenco je Adele napovedala novembra lani, do aprila pa bi v Las Vegasu izvedla dva koncerta vsak konec tedna. To bi bili njeni prvi nastopi v živo po petih letih, skupaj s poletnima koncertoma v londonskem parku Hyde pa so bili trenutno mišljeni kot njeni edini nastopi, na katerih bi predstavljala svoj četrti album 30.

Plošča Adele 30, ki jo je izdala po petih letih, je v le šestih tednih postal najbolje prodajani album leta 2021 v Veliki Britaniji. Prodan je bil v 600.000 izvodih in bil tako edini album, ki so ga lani prodali v več kot pol milijona kopijah. Večina je album kupila v obliki vinilne plošče ali zgoščenke. 

Adele se je s solzami v očeh prek družbenega omrežja opravičila razočaranim oboževalcem in obljubila, da odo izbrali nove termine za koncerte.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.