18. 12. 2021, 10:00

Adriana P. Kezele: »Če v zadnjih dveh letih niste spremenili življenja, lahko to storite ZDAJ!«

profimedia

»V letu ravnovesja in okrevanja opustim težave preteklosti in si zacelim rane, ki so še vedno odprte. Ponovno vzpostavim notranje ravnovesje in se naučim živeti v enosti različnosti. S svojim notranjim mirom bom premostil prepade, ki so nastali med ljudmi, in bom živ primer tolerance in vključenosti,« so uvodne besede novega rokovnika za leto 2022 avtorja duhovnih knjig, astrologa in predavatelja Adriana P. Kezele.

V nasprotju s splošnim prepričanjem, ki se naslanja na gregorijanski koledar, se je leto 2022 po izračunih Kezela pričelo s tretjim, zadnjim kriznim ciklusom, ki se je začelo 15. decembra 2021, končalo pa se bo 24. aprila 2022.

To obdobje Kezele imenuje Obdobje zaključnih lekcij.

»... začetek tega obdobja – ki se skorajda ujema z začetkom leta – je dober čas za razmišljanje o vsem, kar se je zgodilo svetu, še posebno pa o tem, kar se je v tem času zgodilo tebi. Zapomni si, vsaka kriza je priložnost, velike krize pa so vedno velike priložnosti. Če v minulih dveh letih nisi spremenil svojega življenja, je zdaj čas, da to storiš.«

Rokovnik navdihov ter usklajevanja z ritmi narave v letu ravnovesja in okrevanja je za obdobje, v katerem se ŽE nahajamo, še bolj natančen:

  • 19. decembra 2021 se začne OBDOBJE SKROMNOSTI, ki bo trajalo vse do 29. januarja 2022!

»Že samo poimenovanje govori samo zase in zveni v nasprotju z novoletnimi praznovanji. Pač kozmičnim ritmom ni preveč mar za naš koledar, nam pa je prepuščeno, ali se prilagodimo. Poleg tega imamo do konca meseca še dovolj časa, da se uskladimo z zahtevami časa,« je glede obdobja, v katerega vstopamo, jasen Adrian P. Kezele, ki za to, da bi bolje razumeli, kaj pomeni živeti s kozmičnim ritmom, med drugim svetuje naslednje:

  • v tem obdobju bi lahko zmanjšali stroške za večerne izhode, za luksuzne predmete in za nepotrebne drobnjarije,
  • vsak dan bi se lahko spomnili na srečo čistega obstoja, na vrednost zavesti ter na nepotrebnost pretiranega usmerjanja v materialno
  • ali pa nekaj časa preživeli z revnimi ljudmi ali brezdomci tako, da bi jim pomagali, še bolj pa jih skušali razveseliti ter z njimi uživati v majhnih stvareh.

Za več branja o tem, kaj nam ritmi narave pripravljajo v prihodnje, pa si boste morali v roke vzeti Kezelejev novi Rokovnik.

Kažipoti 2022
Kažipoti 2022 so enostaven, a zelo učinkovit rokovnik, ki navdahne, da sledimo naravnim ritmom. Z usmeritvami nas spodbudi k pozitivni spremembi ob nenehni rasti, učenju in uživanju v življenju. Leto 2022 v celoti zaznamujeta RAVNOVESJE in OKREVANJE.

Leto, ki je pred vami, 2022, bo lahko za vas tudi leto, ko si boste opomogli in se bo v vas ponovno naselilo globoko notranje ravnovesje. Ta rokovnik vam bo pri tem pomagal – če ga boste le uporabljali.

Avtor je razbral, da bosta konec leta 2021 in začetek leta 2022 še zaznamovana z dogodki, kakršni so se zvrstili v minulih dveh letih; sledila pa bo priložnost za preobrazbo, povezovanje, ljubezensko igrivost, vzpostavljanje pretrganih povezav na novih temeljih ter za veliko sočutnega razumevanja, da smo vsi Eno. 

Poleg določenih dni, ko je podprto, da se naredi kaj čisto posebnega, je v tem letu presenetljivo veliko dni, namenjenih ljubezenskim užitkom posebne globine, igrivosti, svobode in razsežnosti; skratka nepozabnih trenutkov, ki jih bo ljubezen še posebno zaznamovala. Brez načrtovanja, naj se zgodi! Kozmični ritmi so pripravljeni.

Vsako od teh obdobij je pospremljeno z nasveti za delovanje ter s predlogi za preprosto ravnanje, ki bo v vaše življenje vneslo novo pozitivno energijo. V tem smislu so Kažipoti 2022 praktičen vodič za osebni razvoj in uspešno življenje.

Adrian Predrag Kezele

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli 50 knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Gospodar smrti, Življenje – Smrt – Življenje, Viveka, Skrivna sporočila, NuDanza, Vastu in druge.)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.