31. 3. 2022, 13:30

Kaj se dogaja z monaško princeso Charlene?

Profimedia
Kaj se dogaja z monaško princeso Charlene? (foto: Profimedia)

Princesa Charlene se je po zdravljenju v Švici k svoji družini v Monako že vrnila, njena odsotnost pa je bila močno opažena na enem zelo pomembnem dogodku. Ima še vedno težave z zdravjem?

Princesa Charlene se ni udeležila spominske slovesnosti pokojnega princa Filipa, kljub temu, da je bil na dogodku prisoten njen mož, princ Albert. Slovesnosti se ni udeležila zaradi skrivnostne bolezni, po kateri naj bi še vedno okrevala. 

Vrnitev 44-letnice v Monako je bila uradno objavljena na začetku meseca v izjavi, ki jo je izdala knežja palača, v njej pa so zapisali, da bo z nabiranjem moči nadaljevala doma, obkrožena z družino. Točnega razloga, zakaj se tokrat ni pridružila svojemu možu, niso navedli, se je pa izvedelo, da kljub zdravljenju v švicarski ustanovi še vedno ni povsem pri močeh. "Naslednjih nekaj tednov bi moralo princesi Charlene omogočiti, da še okrepi svoje zdravje, preden postopoma nadaljuje svoje uradne dolžnosti in obveznosti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Še vedno ni točno znano, zaradi česa okreva, bila bi pa naj izjemno utrujena. Mogoče na njeno trenutno stanje še vedno vpliva operacija, ki jo je potrebovala v Južni Afriki po okužbi ušesa, nosu in grla.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.