P.M. | 9. 2. 2024, 20:27

Spet so jo zasačili: po odmevnem sodnem procesu je zvezdnica zbežala v Evropo, a nima miru

Profimedia

Zaradi želje po anonimnosti si je spremenila tudi ime, a ji tudi to ni pomagalo.

Nekdanja hollywoodska igralka Amber Heard je po ločitvi od bivšega moža, prav tako zvezdnika Johnnyja Deppa, s katerim sta se pred celim svetom soočila v zelo umazani sodni bitki, začela novo življenje v Španiji. Medijske pozornosti je imela dovolj, za vsako ceno se je hotela izogniti vsiljivim novinarjem, ki so ji doma sledili na vsakem koraku. Vendar tudi v Evropi ni skoraj nič drugače.

Profimedia

"Sodni proces proti Johnnyju Deppu jo je zlomil, zdaj želi le počivati in čas preživljati s svojo hčerko," je ob njenem odhodu iz Amerike za Entertainment Tonight povedal vir. Selitev Amber Heard v Evropo je bila načrtovana v popolni tajnosti. 37-letna igralka je le svoji najožji družini zaupala, kam točno odhaja in kakšno bo njeno novo ime. Kljub temu so jo mediji hitro izsledili in po spletu so hitro začele krožiti njene fotografije iz Španije. Pred dnevi so jo paparaci ujeli v Madridu, kjer se je po mestu sprehajala s svojim očetom Davidom.

Profimedia

Ko je opazila fotografe, je Amber skušala skriti obraz pred njihovim objektivom. Ti pa so bili dovolj vztrajni, da so vendarle dobili nekaj njenih najnovejših posnetkov.

Profimedia

Pred časom so španski mediji sicer poročali, da ameriška igralka živi v majhnem obalnem mestu, kjer naj bi najela prazen dvorec. V njem naj bi živela s hčerko in partnerico. "Res je prijazna, vedno nam reče dobro jutro," so jo za El Mundo pohvalili novi sosedje in povedali, da je igralka vzpostavila odlične odnose z novo skupnostjo.