Ameriška raperka Cardi B je sporočila čudovito novico - povila je drugega otroka in namignila, da gre za dečka

S partnerjem Offsetom

7. 9. 2021, 09:05 | Scena

              Ameriška raperka Cardi B je sporočila čudovito novico - povila je drugega otroka in namignila, da gre za dečka (foto: Profimedia) Profimedia

Ameriška raperka Cardi B je včeraj na Instagramu objavila fotografijo iz porodnišnice, na kateri skupaj s partnerjem Offsetom zaljubljeno pogledujeta proti svojemu novorojenčku. Zapis pod fotografijo namiguje, da je dojenček deček.

Cardi B je že drugič mama

raperjem Offset imata dveletno deklico Kulture Kiari, zdaj pa sta povila še drugega otroka. Na svojem Instagram profilu je objavila fotografijo, na kateri skupaj s partnerjem objemata novorojenčka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

V oči nam je padel zapis, ki je poleg datuma rojstva "4. 9. 2021" imel tudi modro srce, dinozavra in plišastega medveda. To so bili namigi, da gre za dečka, predvidevanje pa je spodbudila z modro odejico, s katero je ovila svojega novorojenčka.

Kasneje sta potrdila, da gre za dečka

Zvezdniški par je za revijo People potrdil, da gre za dečka. "Presrečna sva, da sva končno spoznala svojega sina. Od družine in prijateljev je že prejel veliko ljubezni in komaj čakava, da ga spoznajo še ostali sorodniki," sta dejala v izjavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Zvezdniški par ni vedno deloval popolno

Par je poročen že skoraj štiri leta, vendar ni skrivnost, da je vmes prihajalo do nesoglasij. Cardi B je Offseta javno obtožila varanja, vendar mu je napako oprostila in vseeno ostala z njim. Leta 2020 je nato vložila ločitvene papirje, ampak kaj kmalu ločitev preklicala.