A. B. | 18. 3. 2022, 12:15

Ana Maria Mitič je tole povedala o Andreju Škufci: "Ga imam na sumu, da je ..."

Žiga Culiberg
Ana Maria Mitič. (foto: Žiga Culiberg)

Ana Maria Mitič.

Navihana komedijantka, ki nas vsakič znova s svojimi izjavami preseneti, navduši ... in nas mnogokrat pusti tudi z izpahnjeno čeljustjo. 

36-letna Ana Maria Mitič je tista vrsta osebe, ki jo slišimo prej, kot vidimo, a je to, kar pove zmeraj polno humorja in iskrene osebnosti. Trenutno jo lahko spremljamo v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer se v vlogi žirantke spominja tudi svojih prvih nastopov na tem odru. V prvi sezoni oddaje je namreč prav ona bila ena teh, ki se vsak teden preobražajo v znane obraze svetovne glasbene scene. 

Na vprašanje o občutkih pred nastopom je zaupala 24ur: "Uau, res neopisljivo. Sploh, kadar gre zares. Ker veš, da ni poti nazaj pa ne samo poti nazaj, ampak da samo greš, da so tukaj gledalci, da je treba svoje narediti in takrat se zgodi en tak vrtinec hormonov, lahko bi to razdelili čisto na fizikalne stvari, na fiziološke. Ampak nekaj se zgodi. Ena taka mavrica, ki gre od pet dol do vrha glave in se spremeniš v nekoga, k si nisi nikoli mislil, da se boš."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Med enimi njenih najljubših preobrazb je bila prav izvedba Srebrne reke, pesmi Helene Blagne, s katero si v novi oddaji delita žirantsko mizo. Za 24ur je zaupala, da je Helena izjemna dama, s katero lahko poklepeta tudi o modnih smernicah. 

Praznih misli pa nas ni pustila niti z izjavo o vrhunskem slovenskem plesalcu, Andreju Škufci, ki v žiriji oddaje sedi na njeni levi: " ... potem pa Andrej, itak … Ga imam na sumu, da je izjemno samodiscipliniran človek! Tako da mi tukaj lahko ponudi kak nasvet in saj veš, fino je imeti moškega v svoji sredini. Ne vem, kako bi bilo če bi bile same tri dame." 

Izjemen talent vseh prisotnih in merica humorja, ki jo vnašajo v naše nedeljske večere sta le dva izmed razlogov, zakaj se vedno znova vračamo v njihovo družbo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Znanobrazimasvojglas (@znanobrazimasvojglas)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.