Ž.A. | 30. 10. 2023, 17:00

Ana Praznik povsem iskreno. "Tudi meni ljudje velikokrat rečejo, da mi je z rožicami postlano. Kaj obsojaš, ko sploh ne veš!"

POP TV

Znane osebnosti se velikokrat soočajo z očitki posameznikov, ki pravzaprav ne vedo, kaj se dogaja v njihovem življenju. O tem je spregovorila tudi priljubljena Ana Praznik.

Le kdo ne pozna Ane Praznik, ki jo definira res mnogo stvari. Gledamo jo na malih ekranih v Delovni akciji, poslušamo jo na radiu, pred kratkim je nastopila v mladinskem filmu Šepet metulja in pevka priljubljene skupine Bepop.

Ana Praznik je že vrsto let uspešna na slovenski sceni, a še vedno se najde kdo, ki misli, da jo zaradi vseprisotnosti na družbenih omrežjih dobro pozna. Kaj je razkrila tokrat?

Prisluhnite kratkemu izseku iz pogovora.

"Pa saj tudi meni ljudje velikokrat rečejo: "Ti boš govorila. Tebi je z rožicami postlano v življenju. To pa to pa to pa to ... Tam se nekaj smejiš pa nekaj." Ja, poskusi! Kaj obsojaš nekaj, ko sploh ne veš sploh, kakšna pot je bila prehojena, kaj vse sem morala delati, čemu vse sem se morala odpovedati. Česa vse nisem doživela na račun tega, ker sem morala ne vem kaj vse početi, da sem zdaj tukaj, kjer sem. A veš, tega pa nihče potem ne vidi. Vidijo pa res samo cilj. Neki dosežek, ki je res samo en trenutek. Ta pot, ki jo ti prehodiš, ki jo ustvariš, je pa v bistvu to, kar te definira. To, zaradi česar ti postaneš človek, kakršen si," je razkrila.

Celoten pogovor najdete spodaj. Veseli bomo, če mu prisluhnete.

Več o Ani Praznik, zakulisju snemanja oddaje Delovne akcije, kako se sooča s čustvenimi zgodbami družin, kako ji ustreza trenuten življenjski slog, nekaj več o hčerki Otji in zastavljanju ciljev, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Novo na Metroplay: Mojmir Šiftar o zakulisju MasterChefa, stereotipih in ženi Anji