30. 8. 2021, 11:26

Anej Piletič iz BQL je pri svojih 22. letih poročen - poglejte, kako prečudovita je bila izbranka Iza

Helena Krmelj

Vse se je začelo s pesmijo Budala, ki sta jo decembra lani izdala BQL - Anej in Rok Piletič. Zanjo sta posnela šaljiv videospot, na koncu pa nas je čakalo presenečenje, saj je mlajši brat Anej z nami delil, da je zaprosil svojo srčno izbranko Izo. Čez vikend se je odvila njuna pravljica in izmenjala sta si poročne prstane.

Anej in Iza sta si dahnila usodni da in vstopila v zakonsko življenje. Slavnost je potekala v Celju, manjkalo ni niti lepih fotografij. Enega izmed prečudovitih trenutkov je delila tudi Iza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EasyBeauty 🌹 (@izahrastnikfink)

Iza je bila prečudovita nevesta

Poroke se je udeležil tudi glasbeni producent Raay, ki skupaj z ženo Marjetko ustvarja pod imenom Maraaya. Na Instagramu smo zasledili nepozabne utrinke s poroke. Pod fotografijo je izrekel prijetno dobrodošlico Izi v njihovo razširjeno družino, s čimer je seveda mislil glasbeno družino, saj je s svojimi varovanci zelo povezan.

Na eni izmed fotografij si oglejte čudovito poročno obleko, ki si jo je Iza izbrala za svoj čarobni dan. Tokrat je presenetila z valovitimi dolgimi lasmi, ki jih je popestrila s tiaro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raay (@raaymusic)

Manjkala ni niti naša pevka Nika Zorjan, ki je mladoporočencema tudi zapela. "Na žalost nimam uradne, lepe, elegantne slike iz poroke Ize in Aneja, jih mam pa nekaj, da začutite, kak fajn smo se meli," je zapisala Nika in jima zaželela le najlepše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

Skupni profil bratov Piletič nam je pogrel srca s prečudovito fotografijo mladoporočencev. Sledil ji je opis: "Nič ni tako, kot ti. Nič tako ne žari. Danes je prvi dan, ko se sanjati sme, tudi neskončnost začne se nekje."

Kako lepo, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.