T. R. K. | 16. 5. 2024, 12:30

Baby Lasagna šokiral: od države ne želi nagrade v višini 50.000 evrov! "Plenković naj raje ..."

Baby Lasagna

Profimedia

Baby Lasagna je sprejel plemenito odločitev. 

Potem ko je vlada sprejela odločitev, da Baby Lasagno zaradi uspeha na Evroviziji nagradi s 50.000 evri, se je odzval tudi pevec in presenetil številne. Na svojem Instagramu je sporočil, da tega denarja ne more in ne želi sprejeti. Povedal je, da je veliko takšnih, ki ga potrebujejo bolj kot on sam, in zapisal, komu bi rad denar namenil, poroča Dnevnik.hr.

Baby Lasagna

Baby Lasagna

Profimedia

V objavi je zapisal sledeče: "Zahvaljujem se hrvaški vladi za denarno nagrado v višini 50.000 evrov. Vendar tega denarja ne morem sprejeti. Lahko bi navedel veliko razlogov, zakaj, a prvi, najpomembnejši in zadosten je, da je veliko drugih posameznikov in organizacij, ki jim bo ta denar veliko bolj prišel prav."

Baby Lasagna, ki je bil na Švedskem favorit številnih, je dodal: "Prosim gospoda Plenkovića, da v mojem imenu in v imenu hrvaške vlade donira 25.000 evrov Inštitutu za pediatrično onkologijo in hematologijo v bolnišnici Mladen Ćepulić. Preostalih 25.000 evrov pa bi rad namenil Inštitutu za pediatrično hematologijo, onkologijo in transplantacijo krvotvornih matičnih celic KBC Zagreb. Hvala vam."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu