16. 6. 2023, 10:48 | Promocijska objava

»Bilo je povsem nepričakovano!« Na največjem sejmu športa in zdravja v Evropi, so vsi hoteli spoznati to slovensko fitnes trenerko

Extreme Training

Pred kratim se je v Riminiju zaključil največji evropski sejem wellnessa, kjer pa je ogromno pozornosti pritegnila prav slovenska trenerka Vida Maglica Macura. Po predstavitvi vaj na glavnem odru, so namreč obiskovalci čakali v vrsti, da so se lahko z njo spoznali tudi pobliže. 

Sejem Rimini Wellness, največji sejem športa in zdravja v Evropi, je posvečen celotni wellness skupnosti, kjer se vsako leto pod eno streho snidejo največji akterji s področja fitnesa in wellnessa – od proizvajalcev fitnes opreme in lastnikov največjih fitnes klubov, do športnih institucij in zdravilnih centrov. Na ta izjemni dogodek je bila povabljena tudi priznana slovenska kondicijska trenerka Vida Maglica Macura, ki je na glavnem odru predstavljala sklop vadb iz njenega patentiranega vadbenega programa Extreme Training®, ki že neštetim pomaga k zdravemu preoblikovanju postave in večji samozavesti.

Vida Maglica Macura je sicer letos že navdušila z novico, da je postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, ki se vsako leto odvija v Dubaju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Kot danes pravi Vida, ni pričakovala, da bo po predstavitvi vaj v Riminiju požela toliko pozornosti. Obiskovalci in drugi udeleženci so se začeli zgrinjati okoli njenega predstavitvenega prostora, v želji, da bi osebno spoznali energično žensko, ki jih je na odru tako zelo navdušila. 

Veliko pozornosti je potem pritegnila tudi njena aktualna ponudba dodatkov za prehrano, ki v marsičem izstopajo od običajne ponudbe, saj so vsi izdelki proizvedeni v Sloveniji in z uporabo skrbno izbranih in visoko kakovostnih sestavin naravnega izvora. 

Vida je namreč poskrbela, da njen vadbeni program Extreme Training® vsakemu posamezniku obenem ponudi tudi prehransko podporo s širokim izborom dodatkov, med katerimi lahko vsakdo najde prav tisto, kar dejansko potrebuje in s tem zaživi še bolj zdravo življenje. V ponudbi dobiš vse, kar potrebuješ za zdravo, aktivno življenje. 

Mi smo pred kratkim že okušali odlični Premium Collagen Extreme, vse izdelke pa najdeš v spletni trgovini. Seveda pa ne spreglej še nadvse uporabne aplikacije Extreme Training®️, ki te bo motivirala in spodbujala k zdravemu življenju tudi v najbolj vročih mesecih leta.