23. 4. 2021, 08:06 | Vir: Cosmopolitan

To je edina fotografija s skrivne poroke Bineta Volčiča

POP TV

Bineta Volčiča v teh dneh lahko spremljamo v priljubljeni oddaji MasterChef Slovenija, a Bine se je slovenskemu občinstvu priljubil že veliko prej.

Morda se spomnite, da je Bine leta 2012 začel z vodenjem resničnostnega šova Gostilna išče šefa, ki še danes velja za eno bolj uspešnih oddaj pri nas.

Tik pred začetkom tretje sezone priljubljene oddaje pa je leta 2014 Bine s svojo srčno izbranko Katarino poskrbel za presenečenje in se skrivaj poročil.

S Katarino, s katero sta tedaj bila skupaj sedem let, sta se poročila stran od medijskih luči, v preteklih intervjujih pa je Bine medijem kljub vsemu razkril nekaj podrobnosti njunega sanjskega dne. 

S svojo srčno izbranko sta svoj veliki 'da' dahnila na idiličnem posestvu Ekološke kmetije Vratarič v Polani pri Murski Soboti, dodal pa je tudi, da je njuna poroka minila v znamenju 'Rock'n'rolla'. Kot pravi, mu bo zabava po poroki za vedno ostala v spominu, prav tako pa odlična hrana, romantika in solze sreče, ki so tisti čarobni dan stekle po licih svatov.

Uredništvo Cosmopolitana je v arhivu našlo edino poročno fotko, ki sta jo Bine in Katarina delila z mediji.

Poglejte si jo:

Že fotografija nakazuje, da je bila poroka nekaj posebnega, saj so imele priče in Bine obute kar priljubljene superge Converse, Katarina pa je nosila poletne sandale. 

Kot je Bine pred leti povedal novinarki Cosmopolitana, je bila tema poroke rock'n'roll, obredu pa je sledil piknik v naravi.

Fotografije: Osebni arhiv, POP TV

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.