K. A. | 16. 3. 2023, 07:00

Borut Pahor pred vsemi obljubil, koga bo povabil na koncert Taylor Swift

Hitradio Center

Simpatična voditelja Hitradia Center, Anabel in Matic Meško, sta v goste povabila nekdanjega predsednika države, vlade in državnega zbora ter kralja Instagrama Boruta Pahorja. Kot vedno tudi tokrat ni razočaral s svojo iskrenostjo.

Nekdanji predsednik je na Hitradiu Center navdušil s sproščenostjo, saj je brez težav prebiral novice in pokazal, da bi lahko mirno opravljal tudi delo voditelja.

Hitradio Center

Ker je Pahor pred kratkim na svojem Instagram profilu izdal, da je veliki oboževalec pevke Taylor Swift, sta se z Anabel, sicer pevkino veliko oboževalko, nekaj dogovorila.

Kdo bo kupil vstopnice?

"Ko bo prišla v Evropo, bova šla skupaj. Če jaz dobim vstopnice, peljem vas, če vi dobite, peljete mene," ji je javno obljubil Pahor in že kmalu v smehu dodal: "Čeprav mislim, da že zdaj oba veva, da ne bova tam." Anabel upa, da bo vstopnice kupil on, saj stanejo 400 evrov.

Hitradio Center

Nekdanji predsednik preprosto še naprej žanje veliko pozornosti. Pred nedavnim je z dobrodelno akcijo požel kar nekaj pozornosti. Ne samo to, podrl je svetovni rekord, ki pa ga bodo novi lastniki slavne katrce kmalu presegli. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.