Sandra Bratuša | 27. 8. 2020, 12:00

Brad Pitt zaljubljen v 27-letno dvojnico Angeline Jolie

Profimedia

Odkar se  je Brad Pitt leta 2016 razšel z Angelino Jolie, so mu pripisovali številne ženske. A nikoli ni imel nobene resne zveze. Sedaj pa naj bi ga končno ujela mlada, komaj 27-letna manekenka Nicole Poturalski, ki zelo spominja na mlado Angelino Jolie…

Po pisanju tujih medijev naj bi bila njuna zveza še zelo sveža. Par pa je z zasebnim letalom prispel v južno Francijo na kratek oddih. Brad Pitt (55) in Nicole Poturalski (27) sta pristala na letališču Le Castellet. Po tem, ko so se pojavila namigovanja, da se Brad ponovno dobiva s prvo soprogo Jennifer Aniston (51) in kasneje z igralko Alijo Shawkat (31), se je izkazalo, da nič od tega ne drži.

In kdo je lepotica, ki je očitno ukradla njegovo srce? Gre za lepo Nemko Nicole Poturalski, ki ima poljske korenine in ki zelo spominja na mlado Angelino Jolie. Brad se je odločil z njo preživeti konec tedna v svoji graščini Château Miraval, ki ga je leta 2011 kupil z nekdanjo soprogo Angelino, zanj pa je odštel kar 67 milijonov dolarjev.

Kot deklico jo je opazil nek agent v pariškem Disneylandu. Starša sta se strinjala, da postane manekenka in tako je krasila že marsikatero naslovnico revij od Elle do Cosmopolitana. Nicole je tudi že ponosna mamica sina, ki mu je ime Emil. Trenutno živi v Berlinu, bojda pa obvlada kar nekaj svetovnih jezikov.

Čeprav sta se tako Brad kot Nicole trudila biti kar se da neopazna, jima to ni povsem uspelo. Paparaci so slikali njuno letalo, tuji mediji pa so takoj izbrskali, kdo je lepotica, ob kateri se Brad, vsaj kolikor so povedali tisti, ki so ju videli, preden sta se vkrcala na letalo, obnaša kot zaljubljeni najstnik. Nenehno je namreč poljubljal lepo manekenko. Brad je iz Los Angelesa priletel na pariški Charles de Gaulle, kjer ga je pričakala Nicole. Skupaj sta nato odletela na jug Francije. 

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.