A. Kl. | 28. 1. 2022, 16:45

Je ta švedska pevka nova izbranka svojega soseda Brada Pitta?

Profimedia
Je ta švedska pevka nova izbranka svojega soseda Brada Pitta? (foto: Profimedia)

Že nekaj časa krožijo govorice o novem paru na zvezdniškem obzorju: drug za drugega naj bi se zagrela 58-letni Brad Pitt in 23 let mlajša švedska poppevka Lykke Li.

Na njuno romanco so namignili na opravljivem Instagram profilu @deuxmoi, po njihovem poročanju naj bi se Pitt in Li, sicer soseda v prestižni losangeleški soseski Los Feliz, pred kratkim družila v hollywoodskem lokalu Mother Wolf, priljubljenem med bogatimi in slavnimi.

Dejstvo, da živita tako blizu drug drugega, pa jima bojda omogoča tudi skrivne sestanke, ki naj bi se dogajali že od sredine prejšnjega leta. Nedaleč sicer živi tudi Bradova nekdanja žena Angelina Jolie, s katero po razhodu nista v najboljših odnosih.

A kot zdaj poroča Page Six, viri blizu Pitta trdijo, da nominiranec za oskarja nima nikakršne želje, da bi se videval s še kakšno znano osebnostjo, ampak bi raje našel koga, ki bi pritegnil manj pozornosti tabloidov. 

Profimedia

O govoricah glede Lykke Li pa: "Že dve leti se nista videla. Spoznala sta se pred časom. Med njima ni nič negativnega. A preprosto se ne videvata."

V preteklosti je bil eden najbolj zaželenih moški v Hollywoodu romantično povezan z Gwyneth Paltrow in Juliette Lewis ter pet let poročen z Jennifer Aniston.

Na snemanju filma Gospod in gospa Smith je spoznal Angelino Jolie, s katero sta se poročila leta 2014. Njun zakon je bil ves čas pod drobnogledom in manj kot pet let kasneje sta se razšla.

Profimedia

Zadnja leta rumene časopisne stolpce polni njun ne ravno prijateljski ločitveni postopek, zapletla sta se tudi v bitko za skrbništvo nad njunimi šestimi otroki, posvojenci Maddoxom (20), Paxom (18) in Zaharo (17) ter biološkimi potomoci Shiloh (15) in dvojčkova Knoxom in Vivienne (13).

Kot pravijo dobro obveščeni, Pitt zadnja leta uživa v samskem življenju in se neobvezno videva z različnimi damami, a z nikomer resno. 

Li, ki spada med najuspešnejše švedske glasbene "izvoze" zadnjega desetletja, je bila prej v razmerju z glasbenim producentom Jeffom Bhaskerjem, avtorjem več z grammyji nagrajenih uspešnic.

Profimedia

Leta 2016 se jima je rodil sin Dion, a sta se kmalu po tem razšla.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.