19. 3. 2020, 12:44

Brezplačnih 50 e-knjig v spletni knjigarni Mladinske knjige

Photo by Perfecto Capucine on Unsplash

Mladinska knjiga je v svoji spletni knjigarni za prodajo e-knjig e-Emka ponudila bralcem brezplačen dostop do 50 e-knjig. V dneh, ko so ljubitelji knjig in strastni bralci prikrajšani za obiske knjigarn in knjižnic ter literarne prireditve, bodo lahko na www.e-emka.si izbirali med e-knjigami za vse generacije in za različne okuse.

Uporabniki imajo na povezavi www.e-emka.si navodila za prijavo in seznam knjig, do katerih lahko dostopajo brezplačno.

Na voljo so knjige za otroke in mladostnike, na primer Menjalnica sanj (Milan Dekleva), Pika Nogavička (Astrid Lindgren), Absolutno resnični dnevnik Indijanca s polovičnim delovnim časom (Sherman Alexie) … Ljubitelji dobrih romanov zagotovo ne bodo spregledali Dnevov zavrženosti (Ellena Ferrante) in Dnevnika Ane Frank (Anne Frank), za ljubitelje napetih zgodb so med drugim na voljo: Dekle na vlaku (Paula Hawkins), Ni je več (Gillian Flynn), Inferno (Dan Brown) … Za urice sproščujočega branja bo dobrodošel Dnevnik Bridget Jones (Helen Fielding) ali Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let (Hendrik Groen). Vsi, ki si potrebujejo spodbudno in pomirjujočo družbo, bodo izbirali med priročniki (Kar zagotovo vem Oprah Winfrey, Formule ljubezni Zorana Milivojevića …).

Za bolj zahtevne bralce bo odličen izbor tudi mednarodna uspešnica Umetnost vojne (Sunzi) ali Zgodovina branja (Manguel)

Naj bo zavezništvo in prijateljstvo s knjigami v teh težkih časih še močnejše, kot je običajno!

emka.si

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.