P.M. | 13. 7. 2023, 17:02

Neverjetna podobnost! Britanska kraljica v Wimbledonu s sestro, ki je skoraj kot njena kopija (FOTO)

Profimedia

Ste vedeli, da ima Camilla Parker Bowles mlajšo sestro, s katero sta si tako podobni, da bi lahko pomislili, da sta dvojčici?

Že ko je Camilla Parker Bowles postala kraljica soproga, se je zanimanje za njeno družino in ozadje zelo povečalo. V središču pozornosti se je poleg njenih otrok iz prejšnjega zakona znašla tudi njena mlajša sestra Sonia Annabel Elliot, notranja oblikovalka, s katero sta si izjemno podobni. Sonia Annabel naj bi zelo cenila svoje zasebno življenje, a odkar je njena leto dni starejša sestra postala britanska kraljica, je to zelo težko.

Profimedia

Obe so pred kratkim fotografirali na tribunah osrednjega londonskega teniškega igrišča, kjer sta spremljali napet teniški dvoboj. To je bil tudi prvi javni nastop kraljičine mlajše sestre v slavnostni loži po kronanju.

75-letna Camilla je bila med tekmo videti precej dobro razpoložena, vsi pa so opazovali predvsem podobnost med sestrama. Sonia Annabel se ne ukvarja samo z notranjim oblikovanjem, ampak je tudi lastnica trgovine s starinami v Dorsetu. Leta 2014 jo je Daily Telegraph imenoval za peto najvplivnejšo notranjo oblikovalko v Veliki Britaniji.

Profimedia

Za glavno notranjo oblikovalko svojih posestev jo je v preteklosti že večkrat najel tudi njen svak, britanski kralj Karel III. Iz zakona z nekdanjim možem Simonom Eliotom, s katerim sta se ločila lani, ima hčerki Kate in Alice ter sina Bena.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec