19. 5. 2021, 07:53 | Vir: STA

Britanska manekenka Naomi Campbell pri 50. letih rodila hčerko

Shutterstock
Britanska manekenka Naomi Campbell pri 50. letih rodila hčerko (foto: Shutterstock)

Britanska manekenka Naomi Campbell je v torek sporočila, da je rodila hčerko. Na Instagramu je objavila fotografijo svoje roke, ki drži dojenčkovo nogo. To je prvi otrok 50-letne Campbellove, ki je leta 2017 za britanske medije dejala, da si želi otroka.

"Čudoviti majhen blagoslov me je izbral za njeno mamo. Tako sem počaščena, da imam to nežno dušo v svojem življenju in ni besed, s katerimi bi lahko opisala dosmrtno vez, ki jo delim s svojim angelom. Ni je večje ljubezni," je zapisala ob fotografiji na Instagramu. Drugih informacij za zdaj še ni. Tako ni znano, kdo je srečni očka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Čestitke prihajajo iz sveta slavnih, znanih in bogatih. Modni oblikovalec Marc Jacobs ji je sporočil, da bo čudovita mati, glavni urednik britanske izdaje revije Vogue Edward Enninful je sporočil, da mu je pogled na Campbellovo in otroka polepšal dan. "Kakšen blagoslov!!!," je tvitnila igralka Zoe Saldana.

Campbellova je leta 2017 za časopis Evening Standard dejala, da nenehno misli na to, da bi imela otroke. "Z današnjo znanostjo mislim, da lahko to storim, ko si želim." Dve leti kasneje je za revijo Wall Street Journala povedala, da še ne pričakuje otrok in bo videla, kaj ji bo prineslo vesolje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.