P.M. | 1. 1. 2023, 19:27

Nov napad na britanski dvor: knjigo naj bi pisala tudi Meghan Markle

Profimedia

Ameriška snaha naj bi želela razkriti še več podrobnosti o tem, kako grdo so ravnali z njo.

Kot piše Daily Mail, se bo kraljeva družina po avtobiografiji princa Harryja z naslovom Spare (Rezerva) soočila z novim napadom, tokrat s strani njegove žene. Meghan Markle naj bi namreč izdala lastne spomine, pravijo poročila z zahodne obale ZDA.

Avtobiografija princa Harryja, ki izide 10. januarja, je njegova osebna zgodba o življenju kot "drugega, rezervnega sina" britanske monrahije. Na britanskem dvoru se tako te dni že s strahom pripravljajo na nekatere navedbe v knjigi.

Pogodbe so že podpisane

V svoji želji, da bi bila povsem iskrena o času, ki ga je preživela na dvoru, naj bi Meghan že nekaj časa razmišljala o knjigi. Par je leta 2021 z ameriško založniško hišo podpisal donosno pogodbo in se tako obvezal k temu, da bosta pod svojim imenom izdala kar štiri knjige

Profimedia

Ob biografiji, ki se bo prepletala s številnimi spomini na življenje v kraljevi družini, bo Marklova izdala tudi knjigo o zdravem načinu življenja.

Hollywoodski agent je za The Mail on Sunday povedal: 'Če sem iskren, bi se mi zdelo presenetljivo, če Meghan ne bi objavila lastne zgodbe. Zaloga je očitno priložnost princa Harryja, da pove svoje, vendar je njena enako prepričljiva. Mislim, koliko igralk se na koncu poroči s princem?'

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.