9. 4. 2021, 11:12

Britney Spears se pošali in citira Borata na poti s cepljenja proti covidu

profimedia

Zadnje mesece se je o Britney Spears z veliko zaskrbljenosti namigovalo, njen zadnji video pa je mnoge pomiril. Videti je mirna in srečna, hkrati pa je lahko zgled mnogim.

V posnetku, ki je bil v četrtek zvečer objavljen na njenih uradnih Twitter in Instagram profilih, je Britney videti dobrega razpoloženja, ko sledilce obvesti, da je pravkar prejela prvo dozo cepiva proti covidu.

Še več. O vsem skupaj se je pohecala tako, da je citirala Borata, nato pa sta si s fantom Samom Asgharijem dala še 'petko'.

"Ok, ljudje interneta so rekli, da je zelo, zelo grozno, da je, kot bi dobil metek skozi roko," je povedala v posnetku, potem pa takoj spravljivo potolažila gledalce: "Nič ni bilo. Nič nisem čutila. V redu sem, in upam, da bo tako tudi ostalo."

Nasmejan Asghari - prav tako posnemajoč glas Borata - je nato dvignil roko in rekel: "Daj petko!", da bi tako dopolnil Britneyino prezentacijo.

Video je do tega trenutka videlo že več kot milijon ljudi, oboževalci mega zvezdnice pa so jo že označili za 'ikono javnega zdravja'!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.