28. 9. 2021, 12:26

Sam Asghari tik pred predvajanjem novega dokumentarca: "Upam, da bo spoštljiv do Britney!"

profimedia

Netflixov novi dokumentarec Britney vs Spears, ki ga je režisirala Erin Lee Carr, obljublja šokantna razrkitja iz ust že znanih, pa tudi doslej še neznanih akterjev, ki so bili tako ali drugače povezani s 13-letno bitko zvezdnice Britney Spears za lastno avtonomijo.

90-minutni dokumentarec naj bi po trenutno znanih podatkih zajemal vse od peticij in pisem do zdravniških informacij, tekstnih sporočil, ki naj bi jih pošiljala pevka, pa tudi številnih intervjujev z najožjimi zaupniki in sodelavci zvezdnice. Med slednjimi so Sam Lufti, Adnan Ghalib in Felicia Culotta. Še več. Za film spregovorijo tudi pisateljica Lorilee Craker, ki je skupaj z Lynne Spears, mamo Britney Spears, napisala biografijo Through the Storm, odvetnik Adam Streisand, ki ga je Britney pred leti želela angažirati, da bi jo zastopal v boju proti konzervatoriju, geriatrični psihiater dr. James Edward Spar, ki (morda je ali pa ni) za sodišče ocenil Britney, odvetnik Mark Vincent Kaplan, ki je zastopal interese bivšega moža Spearsove Kevina Federlineja, nekdanja plesalka Tania Baron, odvetnik Tony Chicotel, nekdanji manager Britney Spears Howard Grossman, privatni detektiv John Nazarian, ki ga je najela odvetniška ekipa Britney Spears že leta 2007, in filmar (danes pa dober prijatelj Spearsove) Andrew Gallery, ki je s pevko sodeloval v šovu MTV’s For the Record.

Dan pred veliko odločitvijo sodišča v Los Angelesu

Od predvajanja dokumentarca, ki obljublja zares bombastična razkritja, nas loči le še nekaj ur, pevkin zaročenec Sam Asghari pa je na Instagramu že objavil, da resnično upa, da bo novi film o Britney Spears predvsem spoštljiv in dodal, da so številni dokumentarci, ki so bili na to temo predvajani doslej, 'puščali predvsem slab priokus'.

Netflixov dokumentarec bo predvajan zgolj dan preden bo na pristojnem sodišču v Los Angelesu padla odločitev o tem, ali se bo priljubljena 39-letna ameriška pevka rešila skrbništva nad svojim življenjem in premoženjem, ki traja že od leta 2008. 

"Gospod Spear si, seveda, nikoli ni zaslužil igrati aktualno vlogo skrbnika nad premoženjem in osebo Britney Spears že zaradi razlogov, ki jih navajamo: od tega tega, da ne zna rokovati s financami, kar dokazujejo njegovi lastni bankroti, do obstoječih poročil o alkoholizmu v preteklosti, kronični travmi, ki jo je povzročal svoji hčerki vse od njenih otroških let, do ukrepov nepribliževanja zaradi nasilnosti, ki so bili uvedeni proti njemu," je v zadnji sodni peticiji zapisal novi odvetnik pevke Matthew Rosengart.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.