A. R. | 28. 12. 2023, 11:03

Žena Brucea Willisa vse močno ganila s čustveno objavo ... in to na zelo pomemben dan (FOTO)

Instagram/Emma Heming Willis

Bruce Willis in Emma Heming Willis praznujeta 16. obletnico poroke. Igralčeva žena je to priložnost izkoristila, da se je oglasila na Instagramu.

Žena hollywoodskega igralca Brucea Willisa, ki boleha za demenco, Emma Heming Willis je njuno 16. obletnico poroke obeležila tako, da je na Instagramu delila dve njuni romantični fotografiji.

Na fotografijah se 45-letna manekenka in njen 68-letni mož nežno poljubljata in stiskata drug k drugemu na eksotični destinaciji. Ob objavi je svojemu dolgoletnemu srčnemu izbrancu namenila ljubeče besede. "16 let s tem posebnim moškim. Moja ljubezen in oboževanje do njega le rasteta," je svoja čustva izlila igralčeva žena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

"Rad vaju imam", Čestitke za obletnico", "Čudovita družina", "Srečen je, da te ima", "Naj bo tvoje novo leto polno magije in čudežev", so se na njeno objavo s komentarji odzvali sledilci.

Spomnimo, da so igralcu diagnosticirali frontotemporalno demenco, viri blizu igralca pa so nedavno potrdili, da se njegovo stanje slabša. "Bruce ima dobre in slabe dni, a v zadnjih dveh mesecih je bilo veliko več slabih kot dobrih dni," je vir povedal za Us Weekly.

Vir je tudi potrdil, da se družina boji, koliko časa mu je ostalo. Glenn Gordon Caron, ki ga je obiskal, je pred tem povedal, da je igralčeva bolezen napredovala.

Bruce Willis

Bruce Willis

Profimedia

"Po mojem občutku ve, kdo sem, prve tri minute pogovora. Ne govori več, včasih je bil navdušen bralec, zdaj pa je to opustil. Vsa ta jezikovna znanja mu niso več na voljo. Ko si z njim, veš, da je Bruce in si hvaležen, da je tam, a veselja v njem ni več,'' je dejal.

Glede na zadnje fotografije, ki so zaokrožili v javnosti, se na prvi pogled zdi, da igralec dobro prenaša vse slabe novice, ki mu prihajajo nasproti, njegovi oboževalci pa so kljub vsemu v skrbeh zanj.

Kaj je frontotemporalna demenca?

Frontotemporalna demenca (FTD) je redka oblika demence, ki povzroča poslabšanje vedenja, osebnosti in govora.

"Frontotemporalna demenca je kruta bolezen, za katero mnogi med nami še nikoli niso slišali, in lahko prizadene vsakogar. Pri ljudeh, mlajših od 60 let, je to najpogostejša oblika demence in je bolj razširjena, kot si mislimo, saj včasih potrebujejo več let, da jo diagnosticirajo. Danes je še vedno neozdravljiva, zato upamo, da se bo to v prihodnjih letih spremenilo. Ker Bruceovo stanje napreduje, upamo, da bodo mediji razširili zavest o bolezni, ki potrebuje več raziskav," je v izjavi pred časom že pojasnila njegova družina.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel