Julka Firbič | 17. 2. 2021, 08:30

Bruno (Ugodno oddam sina) je skoraj vsa dekleta poslal domov: Poglejte, kaj se je na koncu odločil!

Nova TV
Bruno (Ugodno oddam sina) je skoraj vsa dekleta poslal domov: Poglejte, kaj se je na koncu odločil! (foto: Nova TV)

Kakšni preobrati v šovu! Najprej razočaranega Josipa zavrne Isabella in odide v tolažilni objem k Mateju, nato se Ivan nenadoma, a precej pričakovano, hladnokrvno poslovi od zmedene Marije – kupiti ji mora še avtobusno karto in jo nanj usmeriti, saj je gospodični kompas v glavi nekoliko prenehal delovati.

Matej odločno komentira, da zanj in Marijano ni upanja, pri Brunu pa sledi izločanje in očeta Mileta bo šok, ko izve, katero dekle bo Bruno izločil! Sinovo odločitev po izločanju komentira z besedami: »Žal mi je, postala mi je draga.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Filipović (@bruno.filipovic)

Mladi in neizkušeni Bruno se komaj spoprijema s kandidatkami in njihovimi raznolikimi značaji. Njegova dekleta so namreč zelo mlada in, kot bi pripisali mladosti, tudi zelo energična. Venomer se kregajo, pred njim pa igrajo, da je vse v redu. Če je Bruno še naiven, pa njegov modri oče to gotovo ni, saj spore deklet hitro razbere in jih vse jemlje z rezervo. Borba mladenk za Bruna postaja vedno bolj napeta, pričakovano so prepiri vedno hujši: tako je glasno kričanje ponoči slišal oče Mile, punce pa so to poskušale prikriti z izgovorom, da so le glasno pele. Prepiri med lepoticama Martino in Ano ne popustijo in se počasi začenjajo stopnjevati. Tako je Martinina pajdašinja v ženskem boju Marcela, Ana pa si klop deli z Julijo.

Bruno naposled le začuti konstantno negativno energijo, ki je pri njih preplavljena kot megla v zimskem jutru nad Ljubljano. Tako se je jutro v prelepi naravi začelo z Brunovim mrkim pogledom in namrščenim obrazom. Čeprav se je z Julijo in Ano dogovoril, kako bosta pripravili zajtrk, se to ni zgodilo, zato je bil njegov prvi obrok dneva roštilj očka Mileta. »Ni kave, ni zajtrka, a zase so poskrbele in jedle, kot da je poslednji dan,« je komentiral razočarani Bruno.

Očitno je, da prav vsa Brunova dekleta do njega gojijo čustva, saj to kažejo na različne načine: mu kuhajo, se zbližujejo s starši, se v njegovi bližini nekontrolirano smejejo vsaki njegovi besedi in malodane vsakršnemu izdihljaju. Še najmanj zagreta zanj je lepa Julija, ki je zaenkrat zadržana in o sebi razen svoje fobije pred kokošmi ne razkriva prav veliko. Njen miren videz pa povzroča drame in punce njene bližine ne marajo, saj je prava tempirana bomba, ki lahko eksplodira kadarkoli. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝒥. 𝒫.️️️️ (@julijapizek)

Bruno naposled vse punce okara in jim da zadnjo priložnost, da se popravijo, nato pa bo sledila izločitev, ki nas bo vse presenetila in v gledalcih porajala dvome v njegovo pravilno odločitev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.