Julka Firbič | 19. 2. 2021, 19:18

Čas odločitve se bliža, spoznajmo finalistke šova Ugodno oddam sina

Nova TV
Čas odločitve se bliža, spoznajmo finalistke šova Ugodno oddam sina (foto: Nova TV)

Čas odločitve se bliža in tako se bo na POP TV odvilo še zadnje izločanje, na katerem bomo dobili finalistke popularnega hrvaškega šova. 

Tekom oddaje smo se gledalci lahko na lastne oči prepričali, kako iskanje izbranke sinovom vsekakor ni lahka naloga. Vsaka od mam v oddaji ima svojo favoritinjo, nekatere so jih prepoznale že takoj na začetku, spet druge so svoje mnenje vmes spremenile. Videli bomo, ali se mnenje sinov sklada z mnenjem mam in očeta. 

V veliki finale druge sezone šova bo vsak kandidat vstopil z dvema dekletoma, s katerima je razvil najgloblji odnos in povezanost.

Mama Suzana je sinu Josipu na začetku oddaje podarila družinski prstan z namenom, da ga položi na roko dotičnemu dekletu le, če je prepričan, da gre za osebo, s katero želi preživeti življenje – ali bo srčna izbranka ljubka mlada podjetnica Natali? Zaenkrat ji dobro kaže, saj ji je Josip že priznal svoja čustva. Ne smemo pa pozabiti ostalih deklet, ki so močnega karakterja in so Josipa prav tako zaznamovala. Mama Suzana je priznala, da ji je bila najljubša Ivana Isabella, po njenem prehodu na kandidata Mateja pa najljubše ni več: »Nihče tukaj ni sposoben biti z Josipom. Nekateri ljudje bi si morali to zaslužiti«, je odločna mati, zmedeni Josip pa sam pri sebi ugotavlja: »V teh čustvih se ne znajdem, pustil sem, da naredijo svoje.« 

V Ivanovem taboru trenutno najbolje kaže prikupni Petri, saj sta z Ivanom kliknila že prvi dan in gledalci smo bili priča številnim ljubezenskim iskricam ter celo romantičnim poljubom, a zdi se, da svoje zveze še vedno nista uspela v celoti opredeliti. »Skozi to oddajo poskušam ugotoviti, kaj je narobe z nama, a Ivan na to vprašanje ne odgovori,« pravi Petra in dodaja: »Ne bi si želela, da bi mi dal prstan za prijateljstvo, ko mi bo moški nekoč moški nadel prstan, bo to enkrat in za vselej.« 

Mladi Bruno pravi, da se je ne zgolj za finalistke, temveč kar za eno in edino zmagovalko odločil že zdavnaj, zdaj pa jo bo le še potrdil: »Prišel je zadnji dan, dan odločitve, da žogo odvijemo do konca in povemo, kaj je treba povedati,« je dejal, mi pa imamo še nekaj časa a ugibanje, katera bo pri njemu dobila prstan. 

Matejeva izbira za finale pa sta, njemu že od samega začetka najljubša, Karla, ter prišlekinja Ivana Isabella, ki je pobegnila iz Josipovega tabora. Z obema puncama je Matej, kot pravi, razvil čudovito prijateljstvo: »Ničesar ne obžalujem in vesel sem, da sem del tega. Spoznal sem, da mi je to v življenju prineslo veliko dobrega in sem se spremenil. Sem še bolj čvrst kot na začetku. Iz te oddaje bom odšel kot resničen, utrjen človek,« je nase ponosen Matej. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.