"Cepljena," je zapisala Neda Ukraden, sledilka pa ji je zabrusila: "Sem mislila, da si pametna ženska!"

Komentarji z družbenih omrežij

18. 2. 2021, 11:46 | Scena

              "Cepljena," je zapisala Neda Ukraden, sledilka pa ji je zabrusila: "Sem mislila, da si pametna ženska!" (foto: Facebook Neda Ukraden) Facebook Neda Ukraden

70-letna pevka Neda Ukraden se je v Beogradu te dni cepila. Ko se je o tem z nekaj fotografijami pohvalila na družabnih omrežjih, pa se je začelo.

"Cepljenje končano! Bravo za popolno organizacijo. Ljudje, sestre, administracija ... P.S. Nič ne boli!" je sporočila Neda v zapisu, ki je spremljal nekaj fotografij s cepljenja.

Dobro razpoložena pevka je med drugim pozirala tudi z osebjem.

Številni njeni sledilci so dogodek pozdravili in objavo delili, a si ob tem nikakor niso bili istih mnenj. Medtem ko je prvi zapisal, da je Neda dala dober zgled ljudem, se drugi s tem ni strinjal.

"Jaz sem pa mislila, da ste vi pametna ženska," ji je sporočila ena od sledilk. Neda ji ni ostala dolžna. "Samo da si meni dovolj pametna," ji je vrnila pevka in izzvala razpravo pod fotografijo.

Enega od sledilcev je nato zmotilo, da Neda reklamira cepivo, medtem ko je večina njih držala s pevko.

"Neda je vedno dober zgled! Bravo!"

"Bravo gospa Neda!!! Izobraženim ljudem je jasno, da je cepivo civilizacijska pridobitev. Kar pomeni, da je to tudi edina rešitev za pandemijo. Tisti, ki se na stvari ne spoznajo, naj poslušajo stroko. Da ste se pa slikala, bravo. Javne osebe bi morale motivirati druge."

"Vsak ozaveščen državljan bi se moral cepiti," pa so bili zgolj nekateri izmed komentarjev pod fotograifjo.

VAKCINACIJA ZAVRSENA💯👍 BRAVO za savrsenu ORGANIZACIJU!👏👏👏Ljekari, sestre, administracija🔝🔝🔝👏❣ #nedaukraden #vaccine #beograd #helthinfirstplace💪#ministryofhelth 🙏👏

Objavil/a Neda Ukraden dne Sreda, 17. februar 2021