Chris Evans in Scarlett Johansson angažirana za film Ghosted

Pustolovska romantična drama

31. 8. 2021, 18:22 | Scena | Vir: STA

              Chris Evans in Scarlett Johansson angažirana za film Ghosted (foto: Xinhua/STA) Xinhua/STA

Pri Applu pripravljajo nov pustolovski film Ghosted v režiji Dexterja Fletcherja, v katerem bosta zaigrala Chris Evans in Scarlett Johansson, piše The Hollywood Reporter. Podrobnosti o filmu niso znane, je pa opisan kot pustolovska romantična drama v slogu Lova za zelenim diamantom (1984), v katerem sta nastopila Michael Douglas in Kathleen Turner.

The Hollywood Reporter poroča, da je film Ghosted del Applovega agresivnega načrta privabiti čim več priznanih imen za svojo novo filmsko sekcijo. Ponudnik pretočnih vsebin trenutno producira dramo o suženjstvu Emancipation, v kateri igra Will Smith, v začetku leta pa so pod njegovim okriljem snemali srhljivko Martina Scorseseja Killers of the Flower Moon, v kateri igra Leonardo DiCaprio.

Za film specializirani portal sicer piše, da bosta v Ghosted zaigrala Chris Evans in Scarlett Johansson, ki ju povezujeta tudi superjunaški vlogi Stotnika Amerike in Črne vdove v Maščevalcih. Sicer je za priljubljeno igralko Ghosted že drugi novi filmski projekt za celovečernim filmom o Črni vdovi, zaradi katerega je trenutno v pravnem sporu z Disneyjem, saj že snema v Španiji z Wesom Andersonom.

Evans je medtem z Applom že sodeloval pri drami Defending Jacob, trenutno pa z Ryanom Goslingom snema akcijski triler The Gray Man.