Chris Pratt bo pod taktirko režiserja Paula Brigantija igral v komediji Črni pas

12. 7. 2021, 06:00 | Scena | Vir: STA

              Chris Pratt bo pod taktirko režiserja Paula Brigantija igral v komediji Črni pas (foto: profimedia) profimedia

Komedijo The Black Belt, v kateri bo zaigral in jo produciral Chris Pratt, bo režiral Paul Briganti. Briganti je znan po režiji v zadnjih letih zelo gledanih odsekov priljubljenega šova Saturday Night Live (SNL). The Black Belt je komična zgodba o odraščanju sramežljivega in skromnega najstnika, ki se poda na izpopolnjevanje spretnosti v karateju.

Kot poroča revija Hollywood Reporter, mladeniča na poti vodi nekonvencionalen stric, ki ga igra Pratt. Prattov film producira njegovo podjetje Indivisible Productions, produkcijski partner pa je Jon Schumacher. V produkcijo so vpeti še Monarch Media s Stevom Barnettom in Alanom Powellom, izvršni producent pa je Vicky Patel.

Režiser je scenarij označil kot brezčasnega in zelo smešnega. "Se mi pa zdi čudno, da si želijo, da režiram film o zaskrbljenem piflarju. Kot otrok sem bil namreč zelo kul in popularen. Nihče ne preverja teh dejstev, kajne?" se je pošalil.

Briganti je znan po režiji SNL odsekov, ki se hitro razširijo po internetu. Med njimi je nastop Melisse McCarthy kot bivšega tiskovnega predstavnika Bele hiše Seana Spicerja, nastop Donalda Gloverja v rap videu Friendos, nastop Brada Pitta kot Anthonyja Faucija in parodija filma The Joker, poimenovana The Grouch, v kateri je nastopil David Harbour.

Na področju komedije je Briganti režiral epizode serij Chad, Crazy Ex-Girlfriend in Adam Ruins Everything.