Chris Pratt se bo julija na Amazon Prime v znanstvenofantastičnem trilerju boril z Nezemljani

11. 4. 2021, 08:42 | Scena | Vir: STA

              Chris Pratt se bo julija na Amazon Prime v znanstvenofantastičnem trilerju boril z Nezemljani (foto: profimedia) profimedia

Ameriški igralec Chris Pratt bo zaigral v znanstvenofantastičnem trilerju The Tomorrow War (v prostem prevodu jutrišnja vojna), ki ga bo Amazon Prime premierno prikazal 2. julija, piše filmska revija Variety. Film v režiji Chrisa McKayja bo prinesel zgodbo o ljudeh iz leta 2051, ki bodo potovali skozi čas vse do današnjih dni, ko bodo svet opozorili na vojno z Nezemljani.

Edino upanje za preživetje je mobilizacija vojakov in civilistov iz sedanjosti, ki bi se vključili v boj. Med rekrutiranimi borci je tudi srednješolski profesor Dan Forester (Pratt), ki se skupaj z obetavno znanstvenico (Yvonne Strahovski) in svojim odtujenim očetom (J. K. Simmons) poda reševati usodo prihodnjega sveta.

Po pisanju Variety je Amazon za filmske pravice odštel kar od 200 milijonov dolarjev, saj je film prej nastajal pod okriljem producentske hiše Skydance Media, kot distributer pa je bil predviden studio Paramount Pictures.