A. Kl. | 13. 12. 2021, 13:27

"Mojstrica samopromocije" Chrissy Teigen spet na udaru javnosti

Profimedia

Ameriška manekenka, televizijska osebnost in avtorica kuharskih knjig Chrissy Teigen, ki se je že večkrat znašla v navzkrižju z javnostjo, je tokrat razburila z objavo iz kopalnice.

36-letnica je namreč na Instagramu s 36 milijoni sledilcev delila selfi, na katerem uživa v kopeli s svojima otrokoma, petletno Luno in triletnim Milesom.

"Ni na sliki: neskončno prerekanje," je manekenka, ki si je družino ustvarila s popzvezdnikom Johnom Legendom (te dni je zakrožila novica, da bo prav on na platnu obudil kultni muzikal Fantom iz opere), pripisala k objavi, na kateri trojica pozira izza penastih mehurčkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

V komentarjih pod fotografijo se je na omenjenem družbenem omrežju hitro razvnela razprava.

"Ne! Neprimerno pred tvojim sinom," je zapisal nekdo, spet drugi pa: "Prerekanje med otroki je normalno. Kopanje z otroki pa ne."

Sledilo je še več kritičnih komentarjev, nekateri so Chrissy namignili, da morajo določene reči vseeno ostati del zasebnosti.

Veliko pa je bilo tudi izrazov naklonjenosti, tako slavnih prijateljev, kot je manekenka Brooklyn Decker, pa neznancev, ki so pojasnili, da dejstvo, da otroci mater vidijo golo, ni nič spornega.

Chrissy Teigen je znana kot "mojstrica samopromocije" in po tem, da na spletu redno deli intimne trenutke, kar ji številni očitajo, drugi pa ji priznavajo, da je hkrati zaslužna, da se o nekaterih tematikah končno govori naglas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Lani, ko je rodila mrtvorojenega sina Jacka in o tem odkrito spregovorila, so ji številni priznali, da je odprla temo, ki še vedno velja za tabu.

Seveda pa so se našli tudi takšni, ki so ji - kljub resnično tragični življenjski izkušnji - očitali, da to počne zgolj zaradi medijske pozornosti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.