Sandra Bratuša | 14. 7. 2020, 14:48

Članice slovenske ženske metal skupine Hellcats kot jih še niste videli

Matej Lovšin

Hellcats so tiste vražje babnice, ki sestavljajo edino žensko metal skupino pri nas in tudi izven meja. Kot zanimivost povejmo, da so prva ženska metal skupina v tem delu Evrope. Skupino sta ustanovili sestri Sasha in Sonja Zagorc, njihova tretja članica pa je Karmen Klinc.

Punce so zaslužne tudi za Dan rock žena, ki ga od leta 2015 organizirajo v najbolj rokerskem klubu, v ljubljanskem Orto Baru. Same svojo glasbo opisujejo kot tako, v kateri prevladujejo trši ritmi. A se vmes najde tudi kakšna hard rokerska balada. Nikoli pa ne pozabijo na ženstvenost. Letos žal ne morejo na noben glasbeni festival zaradi nastale situacije s koronavirusom.

In ja, ženstvenosti jim res ne manjka. To so pokazale tudi na dopustu, v Vrsarju, kjer nabirajo moči za nove projekte, ki jih čakajo. Saša, Sonja in Karmen so se takole nastavile fotografu, Sashinemu soprogu Mateju Lovšinu in pokazale, da niso samo izvrstne glasbenice, temveč tudi izjemno seksi lepotice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cats On the Rocks 🧊😻🤘🐠👙🌊#hellcats #holidays #seaside #bikini #sun #sunset #fun #friends #croatia #istria #vrsar #rock #metal

A post shared by Sasha Hellcat Zagorc (@sashazagorc) on