22. 9. 2021, 10:58

Damiano David poziral popolnoma gol – in odzvala se je tudi njegova izbranka

Profimedia

»Žoga je življenje,« na svojem Instagram profilu sporoča italijanski pevec Damiano David iz skupine Maneskin, ob sporočilu pa dražeča fotografija, ki je navdušila oboževalke. Odzvala se je tudi Damianova izbranka.

22-letni italijanski pevec pop rokerske zasedbe Maneskin, ki je slavila na letošnji Evroviziji, je znan po provokativnih spletnih objavah. Njegova zadnja je prejela že preko 1,6 milijona všečkov, večinoma bržda od navdušenih oboževalk, saj na fotografiji Damiano pozira popolnoma gol – le pred družinskimi dragulji drži košarkarsko žogo. »Želim biti tvoja žoga,« je zapisala ena od oboževalk. »Prosim te, vrzi žogo,« dodaja druga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Medtem, ko so oboževalke duhovito izražale svoje odobravanje z Damianovim fotografskim podvigom, pa se je oglasila tudi njegova izbranka Giorgia Soleri. »Nenadoma imam rada košarko,« je zapisala, Damiano pa ji je odgovoril: »Če jo imaš tako rada, bi se jo lahko naučila igrati.«

Damiano in Giorgia sta sicer v romantični zvezi dobre štiri leta, a sta to razkrila javnosti šele po zmagi Damianovega benda na Evroviziji. Za dodatno začinjenost v njuni skupni zgodbi pa je Gioergia poskrbela tudi z razkritjem, da jo privlačijo tako moški, kot tudi ženske.

Paparci ju v javnosti le redko ujamejo skupaj.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.