P.M. | 24. 3. 2023, 20:33

To naredi le ljubezen: Danijela zaradi svojega izbranca spet verjame ljudem, to pa je razlog

Instagram/Danijela Martinović

Pevka je o svojem Josipu dejala, da je res zelo poseben, še posebej zaradi ...

Po razhodu s pevcem Petrom Grašem, s katerim sta bila skupaj kar 25 let, je hrvaška pevka Danijela Martinović ponovno zaljubljena. Njeno srce se je ogrelo za hrvaškega kriminalista Josipa Plavića, pri 49-letnem policistu pa jo je navdušil predvsem njegov pogled na življenje, je dejala v hrvaški oddaji InMagazine. Sama razlog za to, da je "tako poseben in drugačen" vidi v tem, da veliko dela z običajnimi ljudmi. Ob tem je dodala, da je njen Josip tudi zelo prijazen in ustrežljiv.

Pevka je nedavno predstavila novo pesem Vjerujem ljudima (Verjamem ljudem, op.a.), za katero je posnela videospot, navdih pa so bila njena spoznanja iz zadnjega življenjskega obdobja. V njem namreč nastopajo posamezniki, ki nas navdihujejo: gasilec, paraolimpijec, humanitarki, arhitekt ter tudi deklici, ki sta jo naučili nekaj znakovnega jezika. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Josip naj bi bil tudi sam po duši glasbenik, je povedala o njem v oddaji. V mladosti je imel svojo glasbeno skupino, ta se je imenovala Izvan zakona, v njej pa je igral kitaro in pisal pesmi. Eden najbolj simpatičnih trenutkov v oddaji je bil, ko je do ušes zaljubljena pevka dejala: "Kar malo sem zmedena, ko govorim o njem."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.