14. 5. 2021, 08:56 | Vir: STA

De Niro z dvema novima projektoma, spet bo združil moči z DiCapriom in Scorsesejem

profimedia

V Lionsgatovi komediji About My Father, v kateri bo nastopil stand-up komik Sebastian Maniscalco, bo vlogo očeta prevzel Robert De Niro, poroča The Hollywood Reporter. Film, ohlapno temelječ na Maniscalcovi življenjski zgodbi, bo osredotočen na trenutek, ko komik italijanskih korenin očetu pove, da namerava zasnubiti svoje ameriško dekle.

Po pisanju The Hollywood Reporterja oče Salvo, ki ga bo igral De Niro, po sinovi napovedi zaroke vztraja, da se mora srečati s starši njegovega dekleta. Temu sledi konec tedna, zaznamovan s trkom kultur in zabavnih pripetljajev. De Niro in Maniscalco sta poprej sodelovala že pri filmu Irec (The Irishman) v režiji Martina Scorseseja.

Maniscalco je scenarij za film About My Father napisal v sodelovanju z Austenom Earlom, režijo pa bo podpisala Laura Terruso, ki stoji tudi za uspešno Netflixovo serijo Work It.

De Niro naj bi sicer po poročanju za film specializiranega portala ponovno sodeloval s Scorsesejem pri filmu Killers of the Flower Moon, v katerem bo igral tudi Leonardo DiCaprio, prav tako pa naj bi se izkušenemu igralcu obetal še filmski projekt z režiserjem Davidom O. Russellom, pri katerem sodelujejo priznana igralska imena, kot so Margot Robbie, John David Washington in Christian Bale.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.