Julka Firbič | 5. 4. 2021, 16:28

Dogajanje v zadnjem Masterchefu je začinila ena najlepših Slovenk

Helena Kermelj
Dogajanje v zadnjem Masterchefu je začinila ena najlepših Slovenk (foto: Helena Kermelj)

Nova sezona izvirnega kuhanja pod strogim očesom vrhunskih kulinarikov je na POP TV že v polnem teku, v zadnji oddaji so morali tekmovalci, ki so bili v ekipe razdeljeni po spolu, v eni uri pripraviti kar najbolj izviren in najboljši "babyshower" za skrivnostno deklico. 

PRESENEČENJE! Deklica z izvirnim in prikupnim imenom Loti danes šteje že dobre štiri mesece, mi pa smo odkrili, kdo je mamica, ki je tekmovalcem postavila stroga merila o tem, kakšno zabavo hoče za svojo takrat še nerojeno dojenčico.

V Masterchefu je zmagala ženska skupina, ki je upoštevala vsa merila mlade mamice – ta je želela barvite, zdrave in okusne prigrizke s čim več sadja, zelenjave in krompirja. 

Mamica je nihče drug kot naša Miss športa Slovenije, čudovita Dora Markun, ki je v prostem času tudi blogerka, in kot pravi sama na svojem Instagram profilu: »Mama in bodoča žena z napakami.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵𝘴 𝘚𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘢 ♕ (@doramarkun)

Dora Markun je mlada mamica, bivša rokometašica in zagnana fitneserka, mladenka, ki ji ne zmanjka energije in časa za rekreacijo tudi ob majhnem dojenčku. Naziv Miss športa si absolutno zasluži, saj je s svojim življenjem, ki ga predstavlja na Instagramu (in nam izgleda še kako resnično in pristno), prava ambasadorka tako športa kot zdrave prehrane in kvalitetnega življenja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵𝘴 𝘚𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘢 ♕ (@doramarkun)

Že kmalu po porodu je Dora pod striktnim vodstvom svojega fanta in bodočega moža, ki je tudi osebni trener, pričela z vadbo in štiri mesece po porodu je njeno telo IZKLESANO. Zares je vzor vsem mamicam, da nič ni nemogoče le če imaš željo in dovolj motivacije, da to dosežeš.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵𝘴 𝘚𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘢 ♕ (@doramarkun)

Dora, tebi in tvoji družinici želimo vse dobro in srečno vselitev v novo hiško, ki hitro raste.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.