20. 12. 2020, 10:16 | Vir: STA

Dokumentarec o zamegljenem svetu Billie Eillish od 26. februarja na Apple TV Plus

profimedia
Dokumentarec o zamegljenem svetu Billie Eillish od 26. februarja na Apple TV Plus (foto: profimedia)

Ameriška pevka in tekstopiska Billie Eilish je za prihodnje leto napovedala avtobiografski dokumentarni film. Dokumentarec z naslovom Billie Eilish: The World's A Little Blurry (Svet je nekoliko zamegljen) bo na Appleovem pretočnem ponudniku Apple TV Plus dosegljiv 26. februarja, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Dokumentarec je napovedala na Instagramu, kjer je objavila tudi dvominutno napoved kinematografskega vpogleda v njeno življenje. Film režira R. J. Cutler, ki je znan tudi kot producent, med drugim s političnim dokumentarcem The War Room, in kot režiser romantične drame Če ostanem.

Kantavtorica ima pri svojih 18. letih 141 nominacij za nagrade, 137 milijonov sledilcev in pet grammyjev. Lani je zasedla vrhove lestvic z debitantskim albumom When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, izvedla pa je tudi naslovno pesem za novi, 25. film o Jamesu Bondu No Time to Die, v katerem je vlogo agenta 007 zadnjič prevzel Daniel Craig. Film bi moral biti v kinematografih aprila, a so ga zaradi koronavirusa večkrat preložili, nazadnje na april 2021.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.