Donald Trump naj bi bil v fazi 'debelega Elvisa'! Moleduje, naj ga imajo ljudje radi!

6. 4. 2021, 12:57 | Scena

              Donald Trump naj bi bil v fazi 'debelega Elvisa'! Moleduje, naj ga imajo ljudje radi! (foto: profimedia) profimedia

"Ko je vprašal 'ali me že kaj pogrešate'? Šlo je le za brezupen poskus, da bi dobil odgovor 'seveda, ja, pogrešamo te!'"

Michael D’Antonio, Trumpov biograf, je nekdanjega ameriškega predsednika primerjal z Elvisom Presleyjem, ko je bila njegova kariera v zatonu, in se tako ponorčeval iz Trumpovega moledovanja za pozornost in občudovanje.

V Mar-a-Lago klubu je nenajavljen prišel na poroko, ki so jo tam gostili, in z govorom proti demokratom in novemu predsedniku Bidenu zmotil ceremonijo. Čeravno se Trumpova domislica ne zdi najbolj romantična, pa se je tamkaj zbranim bojda zdela precej zabavna.

Pisec Trumpove biografije je svoje mnenje o Trumpovem nastopaštvu z veseljem delil za CNN.

Trumpa je označil za 'vsiljivca na poroki', ki je s svojim jadikovanjem 'iztisnil ves zrak iz dogodka'. Tako 'potreben je', da mora zdaj že prositi ljudi, naj ga imajo radi takšnega kot je, je za CNN povedal D'Antonio.

"... vprašal jih je: me že kaj pogrešate? In res je bilo čutiti, kot da ljudi prosi za aplavz in za kakšno repliko v stilu: ja, seveda, pogrešamo te!"

D’Antonio je nato poudaril, kako majhna je bila Trumpova dobrodelna zapuščina v primerjavi s prejšnjimi predsedniki.

"Jimmy Carter je gradil hiše, George W. Bush ima svojo knjižnico v Texasu, Barack Obama jo prav zdaj postavlja v Chicagu. Toliko tega je naredil za različne dobre namene."

Najbolj zabaven del intervjuja z D’Antoniom pa naj bi bil, ko je Trumpove zadnje incidente opisal z 'skoraj žalostno je opazovati' in 'očitno je v fazi debelega Elvisa'.

"Veste, predsednik - predsednik Trump je o njem veliko razmišljal - misli, da je iz istega testa kot Elvis. In zdaj, na žalost, smo priča ravno tej njegovi fazi."