R. K. | 11. 7. 2022, 20:39

Eddie Murphy na poročnem slavju svoje hčere ukradel vso pozornost

Profimedia/Twitter/Hopemalopa/fotomontaža

Slavni igralec, ki ima sicer kar deset otrok, se je veselega dogodka udeležil s svojo 42-letno zaročenko. 

Pretekli vikend je bilo veselo v družini Hollywoodskega zvezdnika Eddieja Murphyja, poročila se je namreč njegova najstarejša hči Bria Murphy. Igralec je nevesto pospremil do oltarja, v govoru mladoporočencema zaželel ljubezen in srečo, kasneje pa požel še vso pozornost na plesišču, kjer je s hčero zaplesal na uspešnico Stevieja Wonderja.

Zaobljube izrekla pred 250 gosti

Zasebna poročna slovesnost, na kateri se je Bria, ki jo ima Murphy s svojo nekdanjo ženo Nicole, poročila z igralcem Michaelom Xavierjem, je potekala na Beverly Hillsu. 32-letnica je blestela v obleki, ki jo je oblikovala Netta BenShabu, poročne zaobljube pa je izrekla pred 250 gosti. Med njimi sta bila tudi oba starša. Murphy, ki ima sicer deset otrok, se je poročnega slavja udeležil s svojo 42-letno zaročenko Paige Butcher.

Zvezdnik prisotne navdušil na plesišču

61-letni igralec je imel na slavju tudi prav posebno vlogo, saj je hčer, kot veleva tradicija, pospremil do oltarja. Kasneje pa je z njo tudi zaplesal na pesem s pomenljivim naslovom Isn't She Lovely (Ali ni ljubka?) Stevieja Wonderja. Ples se je sicer začel počasneje, a je, ko sta se z Brio ločila, Eddie prisotne navdušil še z nekaj živahnejšimi plesnimi koraki. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.