Fotografije koče, v kateri počitnikujeta vojvodinja Kate in princ William!

Posestvo Dolphin House

11. 8. 2020, 15:10 | Scena

              Fotografije koče, v kateri počitnikujeta vojvodinja Kate in princ William! (foto: Profimedia) Profimedia

Mediji so pred časom odkrili lokacijo, tokrat pa so se pojavile še fotografije čudovite posestvi in koče, kjer kraljeva družina preživlja počitnice.

Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta skupaj s tremi otrok počitnice nedavno preživljala na Williamovi najljubši lokaciji - posestvu Dolphin House, s katerim je do nedavna upravljal princ Charlesa, zdaj pa je prešlo v roke Williama.

Profimedia

Čudovita posest se nahaja na otočju Scilly, 45 kilometrov jugovzhodno od Land's Enda na jugozahodu Anglije, kjer živi majhna skupnost 175 ljudi. Otočje slovi po svoji projetni klimi in po temperaturi izstopa od britanskega povprečja. Ponaša se z vzdevkom "sončno otočje".

Šlo naj bi za eno najbolj priljubljenih destinacij princa Williama, saj je tam v otroštvu skupaj z bratom Harryjem, pokojno mamo Diano in princem Charlesom preživljal počitnice.

Profimedia

Posest ni v eksluzivni uporabi kraljeve družine, ampak jo v času, ko tam niso na počitnicah, oddajajo v najem. Na vrhuncu turistične sezone je za bivanje na posestvu treba odšteti okrog 5.000 funtov na teden.

Dolphin House je samo nekaj korakov oddaljena od obale. Koča se ponaša s šestimi spalnicami in čudovitimi pogledi na morje.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia