T. R. K. | 24. 5. 2024, 11:09

Če ste gledali Tarčo, vas je to zagotovo presenetilo: ste opazili nenavadno spremembo?

TV Slovenija/posnetek zaslona

Če ste včeraj gledali oddajo Tarča, vas je Erika Žnidaršič zagotovo presenetila.

V oddaji Tarča je sinoči potekala burna debata. Tokrat so bili gostje Roman Žveglič, predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, Franci Matoz, Toni Balažič, glavni direktor Skupine Panvita, ter Dejan Židan, nekdanji minister za kmetijstvo.

Voditeljica Erika Žnidaršič je odpirala polemiko še zadnjih slovenskih živilskih podjetij in se z gosti spraševala, kaj predstavlja prodaja teh v tuje roke. Spraševali so se, ali to predstavlja ogrožanje suverenosti in varnosti države. Po prodaji številnih slovenskih podjetij, med drugim so to Perutnina Ptuj, Droga Kolinska ali Mercator, Pivovarna Laško Union, Ljubljanske mlekarne, Žito, Fructal, pa so zdaj v roke hrvaške družbe Mesna industrija Braća Pivac odšle še Celjske mesnine, pod katere spada tudi Z'dežele z obrati za proizvodnjo in predelavo mesa ter drugih trajnih in poltrajnih izdelkov, pršutarna S'Krasa ter invalidsko podjetje Celjske mesnine - storitve. V hrvaške roke je romalo tudi podjetje Panvita. 

RTVS/Posnetek zaslona

Z gosti je tako Žnidaršič odprla debato, ali je šlo za oškodovanje javnih sredstev in kakšno vlogo je pri tem imela politika. Spraševali so se namreč, kako je k prodaji Panvite pripomogla vlada Janeza Janše, ko je družini Polanič državni delež Panvite prodala zgolj za milijon evrov, kar je 25-krat manj, kot je bila zdajšnja vrednost delnic. 

Številni pa so poleg burne debate opazili tudi spremenjen videz voditeljice. Njen zaščitni znak v oddaji so namreč že leta spuščeni lasje, ki jih ima kdaj tudi spete v čop. Tokrat pa se je odločila za drugačno pričesko: lase je namreč spela v kite. Je tudi vas presenetila sprememba? 

Erika Žnidaršič je presenetila s povsem drugačno pričesko.

Erika Žnidaršič je presenetila s povsem drugačno pričesko.

Posnetek zaslona/RTV arhiv

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu